Ravendhi Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Nevíte někdo co se stalo a proč stránky nejdou ? Byly tam užitečné rady a články, ale stránky vůbec nejdou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 22, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Přesně, taky by mě to zajímalo. Bejval tam pěkně udělanej seznam vydaných DB i s informacema a další věci, který by se mi docela hodily... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Taky mi chybí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Autor těch stránek byl myslím "sleepy", kde je tomu konec ? Copak nikdo neví co se tam stalo ? Zatím to vypadá, že stránka byla zablokovaná a následně smazaná. Že by to bylo kvůli jejímu obsahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.