dopitapetr Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Já už Two Worlds 2 mám. Zatím sem ho ještě nerozehrál, ale ted´nedávno se mi stalo, že jsem si to chtěl vyzkoušet a ukázalo mi to jakousi hlášku, že je potřeba obnovit licenci hry a odkázalo mě to na PS Store. Zkusil jsem to zpustit i na druhém účtu, ale ta samá hláška. Od toho borce co jsem to s ním kupoval na půl, tak sem si naštěstí schoval ty přihlašovací údaje a stáhnul to znova a pak už to normálně šlo. Stalo se to ještě někomu? třeba i u jiné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Já už Two Worlds 2 mám. Zatím sem ho ještě nerozehrál, ale ted´nedávno se mi stalo, že jsem si to chtěl vyzkoušet a ukázalo mi to jakousi hlášku, že je potřeba obnovit licenci hry a odkázalo mě to na PS Store. Zkusil jsem to zpustit i na druhém účtu, ale ta samá hláška. Od toho borce co jsem to s ním kupoval na půl, tak sem si naštěstí schoval ty přihlašovací údaje a stáhnul to znova a pak už to normálně šlo. Stalo se to ještě někomu? třeba i u jiné hry. a neodstranil jsi ten ucet z ps3, na kterem to bylo zakoupeno, a nenechal si tam jeno tu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 A sakra, vydiš to, to mě nenapadlo. Ted´myslim že jsem si ho tam už nechal. Takže jestli to chápu dobře, tak aby mě ta hra fungovala, tak ten účet ze které je ta hra stažená si musím ve své PS3 nechat aktivovanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 A sakra, vydiš to, to mě nenapadlo. Ted´myslim že jsem si ho tam už nechal. Takže jestli to chápu dobře, tak aby mě ta hra fungovala, tak ten účet ze které je ta hra stažená si musím ve své PS3 nechat aktivovanej? přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Díky, pro príště si to už budu pamatovat:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Zdravim, nemuzu tu hru na psn ted najit,ale vim, ze tam byla, muze mi nekdo potvrdit, ze tam jeste je,pripadne kde, rad bych si ji koupil, diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 ve storu je Two worlds 2 , ale je tam napsáno Disc only, takže tam tuhle hru v současnosti nejspíš nenabízejí. Můžete někdo potvrdit když si koupím hru v obchodě, že je tam pak ta čeština ? Případně jaká verze , je GOTY verze , nebo normální ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Jestli ma nekdo volny slot tak bych vymenil za bf3 + fifa 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Jestli si to spravne vybavuju, tak ve verzich v obchode cestina neni (ps3 verze), jen na tom psn, dival jsem se, hra tam zas je, ale uz neco pres 900 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Jestli si to spravne vybavuju, tak ve verzich v obchode cestina neni (ps3 verze), jen na tom psn, dival jsem se, hra tam zas je, ale uz neco pres 900 :( nevim jak na tom budu casove,ale muzu ti pujcit disk s EN s collectors edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 diky za nabidku,slot uz jsem sehnal :) (jinak OT, v sobotu se patrne ukazu v brne na offline VF5 session, tak bys mohl dojit si nechat namlatit :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Momentalne je to na PSN za 405 / 365 pro PSN+ https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/two-worlds-ii-velvet-game-of-the-year-edition-defense-dlc/cid=EP4007-NPEB01031_00-PTWOWORLDS000001 Takze tato verze je komplet v CZ? Kdyz si udelam ucet a vemu to s nekym na pul s tim, ze to kazdy budeme hrat na svem osobnim uctu bude to OK? I trofeje, multak atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Ahoj všichni. Nezahrál byste si někdo two worlds v co-op multiplayeru. Je to skvělá hra a rád bych to aspoň zkusil. Kdyžtak můj nick na psn je tommarton ozvěte se někdo a přidejte si mě. Do předmětu prosim jen info že jste z fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.