nepster Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 (upraveno) nick: lukas_tison headset: mám premium mám Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpewps Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 (upraveno) xpewps, HS ANO, Premium ANO, Momentalny rank Colonel 60 co je uroven 105. Na Battlelog uz ziadosti o priatelstvo neprijmam!!!(mam maximalny pocet friends uz) Upraveno Březen 23, 2013 uživatelem xpewps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 (upraveno) Hraju uz jen vikendove psn tommyschot1984 hs a premium mam Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem tommyschot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pates Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Hrál jsem u kamarádů, včera jsem konečně koupil vlastní hru... psn: pejths, premium mám, headset ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopxy Odesláno Srpen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2013 (upraveno) Zdarec. Nick: Kladivo_CZ . HS mám, Prémko taky.... pokud budete mít zájem, můžete se na battlelogu přidat do čety Z-M-R-D (bez pomlček). je nás cca 15 (zakladatel jsem já, takže přidám jakéhokoli CZ/SK. Hrajeme jen pro zábavu, žádne klan war- tzn. že na hodnosti nezáleží ;) Upraveno Srpen 4, 2013 uživatelem kopxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeCrE_Cz Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 SeCrE_Cz , BF3 Premium(3. Colonel), HS ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 přešel jsem na bf4 (kdyžtak nick: lukas_tison), tak mám na prodej Premium pro BF3 (levně), kdyby měl někdo zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredyaster Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Zdarec, můj PSN nick je fredyTM, HS mám rozbitý a Premium nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 nick libcenko, mám HS, hraju pouze HC, pokud by někdo chtěl občas podniknout sniper akce ať se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin55 Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 balager_CZ....hs mam ale moc nepoužívám, premium bohužel nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.