Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

U PS3 nefunguje HDMI

Molda22

Otázka

Mám takový problém, koupil jsem PS3 s HDMI kabelem, u kterého jde kabel ze stran u konektorů, takže když ho připojím do TV, blokuje mi port na sluchátka. Takže jsem se rozhodnul koupit nový HDMI kabel, ten dnes dorazil, připojil jsem ho k PS3 a.......nic. PS3 jede, ale obraz se nezobrazí. Zkoušel jsem prohodit strany, zkoušel jsem podržet tlačítko zapínání konzole 5 sekund, aby se resetovalo nastavení obrazu a pořád nic.

Tak jsem si říkal, že je kabel vadný. Ale pro jistotu jsem ten kabel použil i na xbox, no a xbox s ním fungoval.

Takže kabel je asi v pořádku. Neví někdo co s tím?

Když jsem PS3 propojil s TV s tím mojim starým HDMI kabelem, tak to normálně funguje, ale ten nový prostě ne, přitom s xboxem normálně jede.

Prosil bych kohokoliv o jakoukoliv radu, už fakt nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkoušel jsem a nic, slotem to ale nebude, protože jak jsem psal, když propojím ps3 k tv tím mojim původním starým hdmi kabelem, tak to funguje. Ale ten nový s ps3 nechce fungovat, přitom když ho dám do xboxu360 tak funguje. Takže kabel asi vadný taky není.

Odkaz ke komentáři

• 0

Manoust: Kdyby sis ten můj příspěvek přečetl celý tak by si věděl. Jako nechci znít nějak blbě, jsem rád za každou odpověď a pokus o radu a pomoc, ale když si ani nepřečteš celý muj příspěvek s problémem, tak se pak radí blbě.

Ale napíšu to ještě jednou. Ten HDMI který mám a který jsem do teď používal od te doby co jsem nedávno koupil PS3, má kably vedené ke konektorům z boku a ne ze zadu jako u většiny HDMI kablů. A když ho připojím do TV, tak ten kabel, tím, že z toho konektoru vychází z boku, mi blokuje zdířku na sluchátka, kterou potřebuju. Takže proto jsem koupil nový HDMI kabel.

Kouken9: zkoušel jsem vypínat zapínat, vypojit ze zásuvek, znovu zapnout, zkoušel jsem resetovat nastavení obrazu podržením spouštěcího tlačítka PS3 5 sekund, a prostě pořád nic. S xboxem ten kabel funguje, s ps3 ne.

Odkaz ke komentáři

• 0
vypojil jsi i tv s ps3 ze zásuvky mě to taky nešlo u nové televize co máme v obýváku ,ale po nějakém čase se to rozjelo a teď to frčí furt...

toto je pravda,opravdu to může pomoct,kamoš měl stejnej problem,vše vypojil ze zasuvky a pak to makalo...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu