Jump to content
  • 0

U PS3 nefunguje HDMI

Molda22

Question

Mám takový problém, koupil jsem PS3 s HDMI kabelem, u kterého jde kabel ze stran u konektorů, takže když ho připojím do TV, blokuje mi port na sluchátka. Takže jsem se rozhodnul koupit nový HDMI kabel, ten dnes dorazil, připojil jsem ho k PS3 a.......nic. PS3 jede, ale obraz se nezobrazí. Zkoušel jsem prohodit strany, zkoušel jsem podržet tlačítko zapínání konzole 5 sekund, aby se resetovalo nastavení obrazu a pořád nic.

Tak jsem si říkal, že je kabel vadný. Ale pro jistotu jsem ten kabel použil i na xbox, no a xbox s ním fungoval.

Takže kabel je asi v pořádku. Neví někdo co s tím?

Když jsem PS3 propojil s TV s tím mojim starým HDMI kabelem, tak to normálně funguje, ale ten nový prostě ne, přitom s xboxem normálně jede.

Prosil bych kohokoliv o jakoukoliv radu, už fakt nevím.

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Manoust: Kdyby sis ten můj příspěvek přečetl celý tak by si věděl. Jako nechci znít nějak blbě, jsem rád za každou odpověď a pokus o radu a pomoc, ale když si ani nepřečteš celý muj příspěvek s problémem, tak se pak radí blbě.

Ale napíšu to ještě jednou. Ten HDMI který mám a který jsem do teď používal od te doby co jsem nedávno koupil PS3, má kably vedené ke konektorům z boku a ne ze zadu jako u většiny HDMI kablů. A když ho připojím do TV, tak ten kabel, tím, že z toho konektoru vychází z boku, mi blokuje zdířku na sluchátka, kterou potřebuju. Takže proto jsem koupil nový HDMI kabel.

Kouken9: zkoušel jsem vypínat zapínat, vypojit ze zásuvek, znovu zapnout, zkoušel jsem resetovat nastavení obrazu podržením spouštěcího tlačítka PS3 5 sekund, a prostě pořád nic. S xboxem ten kabel funguje, s ps3 ne.