Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký mobil pořídit.


coolina

Otázka

Dobrý den,chtěl bych si pořídit nějaký nový mobil..jenže otázka jaký.Chtěl bych něco jako Nokia n78,N96..raději tedy klavesnici nebo nejlepší by bylo oboji např jako Nokia x3.Mobil by měl být aspon trošku novější 2011-2012 cca do 7-9k.Děkuji za rady :)

//Edit: A ještě by mě zajímalo jaký máte názor na tu Nokii N78..jestli je hodně pozadu v hardwaru oproti dnešním mobilum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jelikož ti nikdo neodepsal a já když jsem si vybíral novej telefon tak na mě taky každej sral, tak se nezachovám stejně a pokusim se ti podsrčit svůj názor.

Tak o rozdílech mezi N78 a třeba takovym Galaxym S II nebo dokonce III nemá smysl moc debatovat. Nokia podle mě těžce zaspala dobu a ikdyž jsem donedávna měl taky klasickou 5800 symbianovskou nokii, tak musim objektivně přiznat, že pokud Nokia něco neudělá (a myslim, že ani Lumia a WM ji moc nepomůžou) tak půjde do háje hodně rychle,bohužel.

Co se týká výběru telefonu, tak máš na výběr několik možností a v cenový relaci, jakou si uvedl, seženeš už dost našlapaný telefony. Pokud sáhneš po telefonu z druhý ruky, tak za nějakejch 7-7500 by se dal sehnat Galaxy SII, kterej je pořád pecka. Pokud chceš novej telefon tak máš na výběr miliony možností.

Pravděpodobně máš zájem o telefon s Androidem(jinak by si nepsal sem:) no a podle toho co si psal, tak sem vydedukoval, že bys chtěl telefon s HW klávesnicí. Pokud je to tak, tak bych se podíval po Xperiích od SE. Brácha i moje slečna maj Xperia mini pro(cenově okolo 5000) - maj ho oba krátce, ale zatim jsou spokojený(telefon je sice menší-pro někoho plus pro někoho mínus, ale jinak zvládá flash atd..zcela plynule, bez sekání) nebo máš na výběr Xperii Pro(v podstatě stejná jako mini pro, jen větší a možná o něco málo výkonější). Na Alze ji seženeš za 7500 http://www.alza.cz/sony-ericsson-xperia-pro-mk16i-silver-d235180.htm

Jinak pokud přecházíš z klasický Nokie, tak to ze začátku bude možná trochu šok(soudim podle sebe), ale jakmile si na telefon zvykneš, tak si budeš už jen ťukat na čelo, jak si mohl vůbec někdy tu starou nokii používat.

Prolez pár fór, projeď videa na youtube, stav se někde u operátora nebo v elektru a tam si telefon proťukni a pak směle dotoho!

Přeju šťastnou ruku při výběru:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud ti jde vyloženě o hromadu her, widgetů atd. tak jdi do androidu. Táta má Blackberryho a je to fakt takovej jakože "manažerskej" telefon. Na kancelářskou práci(psaní mailů, smsek atd) je to dobrý, ale nepočítej s tim, že by si tam rozchodil Angry birds atd... Myslim, že ti tady dost lidí dalo dost tipů, a teď už je jen na tobě, co si vybereš...Když pujdeš do Samsungu (galaxy S2 atd.) tak nešlápneš vedle, pokud půjdeš do HTC tak bych šel asi do Evo 3D(ostatní moc neznám), pokud do Sony - ericssonu tak s Xperií taky nešlápneš vedle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu