Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zamrzávání her

xando

Recommended Posts

Zdravím,

dnes jsem obdržel konzoli s RGH (Falcon), ale bohužel během her dochází k zamrznutí a nezbývá, než restartovat. Něco jsem si tu pročítal, takže jsem zkusil znovu zkopírovat hry na interní hdd, ale nepomohlo to (nedělá to jen u jedné, ale u několika vyzkoušených), problém s kabeláží asi také nebude, protože RGH dělal xmod, Freestyle Dash je nejnovější a zřejmě asi ani nebude problém v teplotě, protože jsem nastavil větráček na 70 % a teplota se drží kolem CPU 50, GPU 55, MEM 60 stupňů, což by neměly být extra vysoké hodnoty.

K zamrzávání dochází vždy (jednoduše se "sekne" obraz) po spuštění her, někdy po minutě, někdy po deseti. Absolutně netuším, v čem by mohl být problém, nemáte někdo nějakou radu,

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xando napsal:
Ne, tak bohužel ani nový profil bez xbox live nepomáhá.

To už jsme tu jednou měli a bylo to právě tím profilem.Zkoušel si to z interního disku převedené z ISO na GOD ? Zkus ještě jestli stejná hra se bude chovat stejně po rozbalení Xbox Image Browserem případně spuštěná z flashky nebo jiného disku (třeba externího).Otáčky větráku nech na auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu