xando Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zdravím, dnes jsem obdržel konzoli s RGH (Falcon), ale bohužel během her dochází k zamrznutí a nezbývá, než restartovat. Něco jsem si tu pročítal, takže jsem zkusil znovu zkopírovat hry na interní hdd, ale nepomohlo to (nedělá to jen u jedné, ale u několika vyzkoušených), problém s kabeláží asi také nebude, protože RGH dělal xmod, Freestyle Dash je nejnovější a zřejmě asi ani nebude problém v teplotě, protože jsem nastavil větráček na 70 % a teplota se drží kolem CPU 50, GPU 55, MEM 60 stupňů, což by neměly být extra vysoké hodnoty. K zamrzávání dochází vždy (jednoduše se "sekne" obraz) po spuštění her, někdy po minutě, někdy po deseti. Absolutně netuším, v čem by mohl být problém, nemáte někdo nějakou radu, Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zkus si založit úplně nový profil bez xbox live a nastavit ho jako výchozí Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ne, tak bohužel ani nový profil bez xbox live nepomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ne, tak bohužel ani nový profil bez xbox live nepomáhá. To už jsme tu jednou měli a bylo to právě tím profilem.Zkoušel si to z interního disku převedené z ISO na GOD ? Zkus ještě jestli stejná hra se bude chovat stejně po rozbalení Xbox Image Browserem případně spuštěná z flashky nebo jiného disku (třeba externího).Otáčky větráku nech na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ano, zkouším to z interního disku převedeno z ISO do GOD. Zkusím to tedy ještě z flashdisku a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Po použití Xbox Image Browseru opět po pár minutách zamrznutí (spouštěno z flashdisku), po pokusu spustit hru z XeXMenu hláška Fatal Crash Intercepted, takže už vůbec netuším, co zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.