NobodyAnswers Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Dneska jsem hru dohrál a rozhodně nelituji, že jsem si ji koupil. Hra má všechno, co já od hry požaduji. Skvělý příběh, prohledávání, čtení deníků, poslouchání audiologů a více možností hraní. Stejně jako minulý rok Deus Ex i tuhle považuji za prozatimní hru roku (minulý rok ještě možná Portal 2), i když si nemyslím, že ji nějaká z nadcházejících her překoná. Pár bugů se našlo (nemožnost provést sidequest, divný zaseknutí mrtvoly o zeď, kdy se potom začala klepat a stoupat nahoru). Rozhodně hru doporučuji. Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 A máš ještě chuť, zahrát si hru ještě jednou? Jakým stylem si hrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Chuť mám obrovskou, přecijen jsem všechno určitě neobjevil, ale kvůli škole nevím, jak budu stíhat. Spíš si ji koupím třeba příští rok na nějaké prázdniny a dám si ji zas. To samé jsem udělal s Deus Ex: HR, kdy minulý rok jsem ji měl hned při vydání a potom jsem dal ještě jednou před třema měsíci. Můj styl byl spíš omračování, snažil jsem se o co největší stealth, ale samozřejmě občas se to zvrtlo a třeba v poslední misi jsem už ani neomračoval a všechny jsem zabíjel. Byl bych rád, kdyby šly ze hry vytáhnout všechny knihy a audiozáznamy, protože bych rád měl povědomí o pozadí hry. Třeba by to šlo vytáhnout z X360 verze, když normálně na shareforu hry překládají. Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 A jak to bylo s tou herní dobou? Kolik hodin si to hrál celkově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Odhaduji 20 hodin, protože každý den jsem minimálně 4-5 hodin hrál někdy i víc. EDIT: Ale stejně mám nutkání si to dát znova, protože mě zajímá, co se stane, když třeba někoho neosvobodím nebo zabiju dříve, než jsem to udělal. Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Musim rict ze design tech urovni je vazne skvely, neni to sice extra rozlehle, ale dava to dostatecnou volnost a variabilita prostredi je uzasna. Ted hraju "treti" misi na moste a uzivam si kombinaci hmibtosti a blbku, to se pak daj delat divy. A straze nemaj sanci :) Jinak jak jste vyresili misi v Golden Cat? Videl jsem na to par gameplay traileru a sam jsem pak mel naprosto jine, lehce uchylne reseni. Jinak bavi me jak se lze vzdycky bez zabiti tech lidi zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fracture Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Zdravím mám hru Ps3 Dishonored(staženou) v EN verzi, nevíte kde stahnout CZ titulky, (popřípade hru už s titulkama) a kam je do hry skopirovat.Prosím poraďte, hru jsem dohrál ale bez češtiny to není ono.Všude jsou ke stažení Cz titulky jen na Xbox a nebo PC ale na PS3 nic!!!! Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Zdar,mam hru z ps+ při pokusu o stáhnutí updatu,se konzole restartuje. Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 potrebujes nejnovejsi verzi a kdyz mas tak automaticky se to restartuje a staci zapnout konzoly a mne by se objevit menu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 skus jeste warez tam pujde na 100procent:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 potrebujes nejnovejsi verzi a kdyz mas tak automaticky se to restartuje a staci zapnout konzoly a mne by se objevit menu 8)[/quote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.