Shaftik Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2007 Kopačky :) Samozrejme ne na fotbal :lol: Citovat
grinderwolf Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Ja bych ji asi koupil nejakou pomucku z Erotic City:D Citovat
f-007 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 naka by se nasla ale darek ji kupovat nebudu musim mit na x-boxe :D mozna se s ni vyspim to ji musi stacit :D Citovat
will Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 naka by se nasla ale darek ji kupovat nebudu musim mit na x-boxe :D mozna se s ni vyspim to ji musi stacit :D takovou bych chtěl vidět :) nafukovací panny se nepočítaj............ Citovat
f-007 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 takovou bych chtěl vidět :) nafukovací panny se nepočítaj............ To neni nafukovaci panna. :lol: hold se vyrovnej s tim ze uz mas jednu ktera ti da jen kdyz chce ona :D Citovat
Petersss Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Sex pod stromeček je blbost když to děláte každý víkend.Pomůcku z Erotik shopu sem už kupoval.Fakt nesnáším Vánoce-byl bych spokojenej kdyby mi nikdo nic nekupoval a já bych taky nemusel nic kupovat.Přítelkyně ví že ji mám rád a dárky jí kupuji celoročně. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.