Quicksilver Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Dovolim si zde udelat tohle tema : pe.si.cha ( Autor nekolika cestin do pc her ) Pozadal o uzivatele michalss o cestinu na hru : Binary Domain. ( Xbox360 CZ ) Nebylo mu vyhoveno a faktem je,ze nekolik praci a her CZ ,ktere bylo vytvorene na pc. Predelali bez prekladu na Xka. Proc ta chamtivost a uvozovkach odpoved ve stylu : Ne nedame ... naser si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ale proč auturu několika češtin, nebylo vyhověno? nějak to nechápu, kdo okradl koho o češtinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Quicksilver promiň, ale přečetl jsem si tvůj příspěvek asi 5x a nemá to ani hlavu, ani patu. Zkus to prosím zformulovat srozumitelně, ať se to dá pochopit. Mluvíš o share fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ano rec je o share-foru a jde o vykradani cestin bez toho aby aspon nekdo z nich podekoval autotorovi a pry tech 300 kc je jejich podpora.Tohle me odnich mrzi.Myslel jsem si,ze je to slusna parta a ne tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Já tomu taky vůbec nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ano rec je o share-foru a jde o vykradani cestin bez toho aby aspon nekdo z nich podekoval autotorovi a pry tech 300 kc je jejich podpora.Tohle me odnich mrzi.Myslel jsem si,ze je to slusna parta a ne tohle. Stejně se tomu nedá rozumět, kdo tam koho okradl a ty jsi taky auter nějaké té češtiny nebo? pokuď vím tak tam jsou češtiny free pro VIP, tak proč by nějakému autorovy co tam dal nějaké češtiny někdo nechtěl dát jinou češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jde o to, ze chtel autor cestin za ktere si vip nechavaji platit.Chtel jinou cestinu na hru ,jako dobre vule.At hru nemusi prekladat kdyz uz je cestina hotova.(z xbox360 na pc).Setkal se akorat s aroganci.Nechapu za co si pak nechavaji platit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ty neumíš psát,místo a píšeš e, napiš to konečně srozumitelně...takhle to akorat vypadá,že jsi LMR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Stejně tenhle systém share-fra nějak nechápu ... mnohem víc by autor češtin vydělal kdyby to hodil veřejně na share servery z kterých tečou love z každýho downloadu daného souboru. ... takhle maximálně dostane pár kaček a bůhví jestli vůbec a jeho dílo omrkne desítka lidí kterým nezbývá než cpát tři kila za VIP do chřtánu někomu kdo třeba s tvorbou nemá ani ťuk společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jak je vidět , tak o funkci VIP na share-foru nemáte šajna . Ten příspěvek je na chod fora a placení serveru na kterém to potom taháme zdarma . Ten server je totiž jen pro VIP členy a někdo za jeho provoz musí platit . Nepředstavujte si , že ty peníze někdo dostává do kapsy !! Takto si to vysvětluji . Nejvíce řvou vždy ti kteří by chtěli vše nejraději zadara !! Pokud vím tak byla prosba o zapojení se do překladů a ten kdo pomáhá , tak má členství grátis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Toro když je dnes net plný věcí zadara tak je jasné že něco jako SF nebude fungovat 100% ... sám nejsem VIP členem a mám 4 hry v CZ na Xbox360 které jsou pod VIP účtem, jak jsem k tomu přišel zde vysvětlovat nebudu ... prostě lidi jsou lidi a pokud si někdo myslí, že systém SF funguje na 100% je trošku na omylu. Tudíš jsem chtěl jen upozornit na to, že by tvůrcům češtin mohla do kapsy padnout alespoň nějaká kačka za tu námahu a strávený čas. Holt je to na SF udělané tak a tak to zřejmě i zůstane. To je jen můj názor, ale také zároveň upozornění že to stejně prostě nefunguje naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Tady jde spis jen o princip : Autor cestiny udela treba 10 her a tech 10 her nejakej borec prevede na Xbox360 bez prace prekladu a potom se lidi hrnou do VIP kvuli konkretni hre. Zaplatej vzstupni poplatek ( 300 kc ) Kdyz potom autor cestin si simne na dotaz jedne hre a pak zjisti ,ze vlastne cestina uz je hotova a poprosi o hotovou vec tak paradoxne narazi na chamtivost. ( Pry je cestina urcite pouze jen pro Xbox360 uzivatele !) At si tomu rika jak kdo chce.Brat umi kazdej ,ale rozdelit se malo kdo. To k cemu jsem se divil bylo : Ze zadna koruna jak uz se podpore rika jakkoliv nepadla autorum cestin od kterych je kopie 1:1 ,ale pouze asi na chod stranek ? Myslel jsem si,ze celkove to maji kluci podchyceni : web + neco pada autorum ,ale autor je kdo ? Dva lidi co na Xko obcas neco prelozej a zbytek se stahne jinde ? Ztoho to duvodu si VIP nikdy porizovat nehodlam at uz jde o smesnou cenu : 300 kc na Xko kdyz na PS3 jen 100 kc. Ale taky hlavne o spatnou organizovanost a chamtivost ze strany majitelu stranek.Nechci podporovat nekoho kdo ani autorum alespon nepodekuje. ( a jeste je z v uvozovkach posle do ... ) Uz vic k tomu nenapisu.Udelejte si s toho obrazek jaky chcete me tohle chovani proste dost nakrklo.Bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nikdo tě k tomu aby jsi získal VIP členství nenutí a tak se k tomu ani nemusíš vyjadřovat . Tvůj příspěvek je směšný - v podstatě by jsi o to stál , ale vadí ti způsob získání . Pro mne když neumím anglicky a některé RPG hry byly nehratelné je tato částka opravdu pakatel a rád na chod VIP fora přispívám . Kdyby tito lidé toto neorganisovali , tak si některé hry nezahraji . Je to v podstatě pokud vím jediný zdroj neoficiálně přeložených her do češtiny na xbox a částka kterou za stahování jakéhokoli množství češtin do her na čtyři měsíce je opravdu malá . Ber to tak že v podstatě podle tebe je něco z jiných zdrojů , ale zde je to nabízeno uceleně a to také někdo musí organizovat . Za to že si to potom mohu z jednoho zdroje stáhnout rád tuto opravdu malou částku rád zaplatím . Myslím že chamtivost je spíše z tvé strany a lidí , kteří by nejraději vše měli zadara . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Quicksilvere, nepis jak trotrl, 90% se neda rozumet. Co k tomu chci podotknout, neni to pro autory cestin zas tak jednoduche, ikdyz to berou treba z pc prekladu. Asi si to predstavujes tak, ze zmacknou ctrl+c parkrat kliknou a je hotovo, kolikrat to obsahuje mnohem vic prace, uz jen kvuli jinemu formatovani a podobnych blbostech. A kdyz uz se chces co se tohohle tyce bavit o kradezy, tak ta je spis ze stranu techhle autoru v tom smyslu, ze kolikrat opravdu vezmou celou pc cestinu a napasuji ji na xbox a verte nebo ne ale na to jsou taky autorsky prava. Kazdopadne je to kolikrat vicemene jedno pac lidi, co tyhle preklady delaj (nejde-li o oficialni lokalizace, ktere se dokazou poradne prodrazit) to vetsinou delaj zadarmo ci spis za symbolickou castku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 OK omlouvam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.