nunak00 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Sice ještě nemá založené PSN, ale bude to "honzak98" pokud bude volné. PSN mu budu asi muset založit já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 ok tak ho prosim popros at si udela ucet tady na cf :) btw 2 mista volna !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Ok.BTW docela bych si taky zahrál, ale PSV budu mít tak za měsíc. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 zalozim dalsi turnaj az se tenhle dohraje neboj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Mužu se zeptat,jak ty skupiny ted fungujou, kdyz neni plny pocet lidi?A chci se zeptat,ovlada se ta fifa i dotykove? nebo mohu pouze tlacitka a analogy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 zalozim dalsi turnaj az se tenhle dohraje neboj ;) A nebude vadit, že pojedu na japonském PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 nene nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzak98 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Tak Vás tady zdravim, tak jsem včera koupil PSV a brácha mě tu registroval do turnaje. Jen pro upřesnění nick mám Honzak98 a prosím o Francii :-) Jinak se chci zeptat, jak budou zápasy probíhat, respektive v jaký čas a dny, chodím do práce a nemám tolika možností pařit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 parada super,zapasy budou probihat kdykoliv kdy napises protoze tu jsme skoro porad ;)jo a jsou volna 2 mista !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Tak kdo dá s Itálií zítra zápas? :-) PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Můžu se ještě přidat nebo to úplně odpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 už se nehraje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejkobson Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Jestli si někdo chce zahrát online fifu tak si me pridejte urcite dame nakej zapas PSN-jejkobson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 přidej si mě muj nick dweight Muzem dat ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.