Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield nebo CoD ??


DitR010

Recommended Posts

Čaute, v nejbližší době si chci pořídit nějakou pořádnou střílečku.Rozhoduji se mezi Battlefield 3,Battlefield Bad Company, Call Of Duty Modern Warfare 3 a Call Of Duty Black Ops.Chtěl bych poprosit ty kteří vlastní některou z těchto her, aby mi sem napsali různé + a - popřípadě kterou z těchto her si mám pořídit.Děkuji všem co mi poradí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne bys mel vedet, ze se kazda ta hra hraje uplne jinak. Zalezi jestli ti spis vyhovuje zbesila akce, nebo dovas prednost trose taktiky a valecnym strojum na bojisti.

Hodne mi udivuje, jak tu muze nekdo jednoznacne napsat bud tu nebo onu hru, kdyz je to jak hrusky a jablka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dweightee s tim co pises proste nemuzu souhlasit. Nemam sice moznost porovnat s PC, to bych rozdil mozna videl, ale ze by to bylo nehratelny to rozhodne ne. Ani by me nenapadlo se nad tim pozastavit, kdyz hraju.

Hlavne jsem chtel upozornit na fakt, ze to nejde jednoznacne rict 'tahle hra je lepsi', musite vedet co od toho chcete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíc mě zaráží že BF je strašně hnusnej, porovnávat to s PC je taky zbytečné když PC je několikanásobně lepší. Co se týče grafiky na platformě PS3 a X360 vypadá to velice solidně, má to řadu nedostatku to ano, ale upřímně pro mne je to 100x lepší než CoD. Pak bych se rád postavil příspěvku jak někdo tady psal ohledně ovladače, mám nahráno skoro 600h a staty taky velice slušné si myslím a žádného problému jsem si nevšiml, takže to nebude problém ve hře ale mezi ovladačem a gaučem. Co se týče hratelnosti, CoD je že na začátku kola zmáčknete střelbu, mezi tím parkrát přebijete a tak po 1O minutách končí mapa, BFku válčíte od člunů až po Jety, BFko je uplně jiné, taktické a hlavně na spolupráci, to v CoD prostě nenajdete, ano CoD má třeba lepší úpravu zbraní, jako barva, znak tečky v zaměřovači atd. něco z toho mi v BFku chybí, ale na druhou stranu se snaží imitovat válku a běhat po mapě s růžovou tečkou v hledí? Asi ne.

Hraá sem všechny CoD, dva dny zpátky sem si ještě stáhl demo Black Ops, protože už žádné doma nemám a tak prkenej pocit ze střelby sem ještě nezažil, pro mne to dělá zážitek a kvůli němu hraji :)

Každý ať si hraje co chce, proti CoD nic nemám, ale srovnávat takhle co je lepší, to začněte srovnávat FIFU a NHL, výjde to nastejno, 100 lidí, 100 chutí, ať dotyčnej vyzkouší a zjistí sám :)

Příjemný den

Sheva

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Zapomeň na novější díly CoD a kup si Modern Warfare 2 - přidej nějaký prachy (třeba časem) k cenovému rozdílu MW2 a MW3 a za to si koupíš BF 3, podle mě nejlepší řešení. A co víc - MW 2 je lepší jak ty paskvily co udělali potom [krom Black Ops příběh...].

Podle mě tě bude MP MW2 bavit více než MP MW3, jsem si jist, že se mnou bude souhlasit více lidí.

Tedy pokud si už nekoupil :dozey:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak pise kolega nade mnou, jestli nejaky cod, tak jedine MW2, tam ty mapy aspon za neco staly, MW3, nebo black ops vubec nema cenu brat. Nejlepsi by bylo asi opravdu zkusit obe, nebo aspon se podivat na nejake videa. Ja jsem osobne pro BF3. Cod je zbesila strilecka na malem prostoru, kde je potreba byt celou dobu ve strehu, BF3 je taktictejsi, ma stroje, relativne velke mapy, pokud si budes chtit zbesile zastrilet, mapy jsou tam i na tento zpusob hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu