Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém. Jsem vlastníkem RGH, stáhl jsem si FIFU13 s CZ lokalizací. Vše běží bez problému. Chci si zahrát sezonu a pořád mě to odkazuje na přihlášení se na XBOX live a jsou zde upozornění že bez přihlášení nepůjdou všechny režimy. Každopádně se nedostanu ani do módu sezona. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes?

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím. Mám menší problém. Když hraju kariéru ve FIFA 13 a dohraju ji, tak mi naběhne nastavování nové sezony. Jenže doběhne to do půlky a pak vše zamrzne. Hra i celý xbox a musím vypínat. Při opětovných puštěních to dělá znovu. Hrál jsem karieru tedy znova a zase. Nevíte někdo co s tím?Resp. čím je to způsobeno?

Odesláno

Je to až neuvěřitelné, jak se někteří lidé můžou neustále dokola ptát na téma, které tu již bylo nesčetněkrát zodpovězeno a je na něj dokonce i návod. Přesto jsou tu takoví, kteří se na to ptají každý den pořád dokola a to dokonce v tématu, které s dotazem naprosto nesouvisí! :roll:

Rada pro všechny lenochy: když začnete naše fórum číst, můžete se i něco dozvědět, zkuste se tím držet a neptát se dokola na již dávno vyřešené téma.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu