shamp1x Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Zdravím, mám problém. Jsem vlastníkem RGH, stáhl jsem si FIFU13 s CZ lokalizací. Vše běží bez problému. Chci si zahrát sezonu a pořád mě to odkazuje na přihlášení se na XBOX live a jsou zde upozornění že bez přihlášení nepůjdou všechny režimy. Každopádně se nedostanu ani do módu sezona. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Samotná sezoná tam letos není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdravím. Mám menší problém. Když hraju kariéru ve FIFA 13 a dohraju ji, tak mi naběhne nastavování nové sezony. Jenže doběhne to do půlky a pak vše zamrzne. Hra i celý xbox a musím vypínat. Při opětovných puštěních to dělá znovu. Hrál jsem karieru tedy znova a zase. Nevíte někdo co s tím?Resp. čím je to způsobeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 nevite někdo dá se to něják nastavit že když dám gol nebo dostanu aby byla animačka hráče který gol vstřelil?a stou sezonou mě to taky štve chci si zahrát fotbal a ne abych řešil nějaké přestupy a prodeje hráču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redbin Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Zdravím, nechal jsem si čerstvě flashnout xbox360, ale můj flasher povídal, že většina her bude fungovat stejně jako se starou verzí flashe, jen některé např. Fifa 13 se musí vypálit jiným způsobem, tzv. s přesahem. K tomu je prý zapotřebí vlastnit speciální DVD vypalovačku. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Je to až neuvěřitelné, jak se někteří lidé můžou neustále dokola ptát na téma, které tu již bylo nesčetněkrát zodpovězeno a je na něj dokonce i návod. Přesto jsou tu takoví, kteří se na to ptají každý den pořád dokola a to dokonce v tématu, které s dotazem naprosto nesouvisí! :roll: Rada pro všechny lenochy: když začnete naše fórum číst, můžete se i něco dozvědět, zkuste se tím držet a neptát se dokola na již dávno vyřešené téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Free agent hráči jsou tam drogba quaresma atd. , ale když začnete hrát karieru tak si hra sama navolí kam půjdou dá se to nějak obejít aby byli na free agentovi i po startu kariery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tak zatím žádný update nepomáhá, občas nevidím balón :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Stáhl jsem si ten update na xko. Ale stále se mi první sezona na konci šprajcne. Myslíte, že musim začít hrát novou karieru a pak už to půjde?Nebo ten update prostě jen nefunguje, když mě to nepustí dál v uložené kariéře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Zkus to a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Nerad bych hrál zase celou sezonu a pak mě to zase vypeče,tak se ptám jestli někdo neví:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Tak skus dat novou sezonu a celou ji odsimuluj a kdyz ti to pojede tak vis ze v novy kariere ti to jiz pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machy87 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Nemá někdo tušení, kde aktuálně sehnat nejlevnější FIFU13 CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 starsi? novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 poradíte mi jak s prodlužováním kontraktu na více než 1 rok? Hraju kariéru a když chci prodloužit hráči smlouvu tak mi nic jiného než 1 rok nevezme nebo jak udělat přítrž přestupu(vedení se ho rozhodlo prodat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 mesyas a máš dostatečné prachy na prodloužení kontraktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machy87 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 starsi? novou? Novou, našel sem za 1300 zatím, tak abych kdyžtak nedával zbytečně víc kdyby někde byla v akci třeba za 999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reezy1 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Koupím vypálenou FIFA 13 za 100,-, prodá někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 mesyas a máš dostatečné prachy na prodloužení kontraktu? jj mám dokonce jsme jím nabídl dvojnásobný plat ale pokaždé jsem dostal odpověď že jsou nespokojeni s délkou kontraktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 tak to nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jewix Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 zdarec není ve 13 už i řecká liga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Čawes. Stáhnul jsem si na ea do creation centra Gambrinus ligu pro FIFA 13. Píšou, že když je to typ liga, tak se s tim dá hrát kariéra. Ale když chci začít kariéru, tak to tam prostě nenajdu. Ani když dám vyměnit týmy, nic. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Tak nic. Už vím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Tak nic. Už vím jak na to. Prosim te, jde to stahnout i kdyz neni originalka Fifa 13? Je to zdarma, nebo za nejaky body? Karieru v gambrinus lize jde tedy hrat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Tak nic. Už vím jak na to. Tak když už víš, že by jsi aspoň poradil ostatním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.