Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 nevíte někdo jak mám ty zpravy co jsem psal vložit do jedne nedavno jesem zato dostal upominku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Zdarec, je nejak mozny hrat sezonu, nebo UT offline? Pokazdy to po me chce pripojeni k serverum. UT dejme tomu jeste chapu, ale nejde mi do hlavy, proc nejde sezona normalne off. Bud jsem slepej, nebo jsem podobny dotaz zkratka nenasel. Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Nevybírej sezónu, ale kariéru. Sezóna je online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 zde jsme udělal návod na soupisky!potřebujeme: program horizon - ke stažení zde http://www.xboxmb.com/horizon/ dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole flešku naformátovanou na formát fatX soupisky - ke stažení zde http://www.mediafire.com/?e4hocj61a9pmqgv - v první řadě stáhneme program horizon a nainstalujeme - dále si z fify stáhneme nějaký save, klasika v NXE - storage - rozbalíme soupisky třeba na plochu abysme je pak mohli vložit do programu horizon a ted: -otevřeme program horizon, a jakmile vložíme do pc flešku s nějakým souborem z fify automaticky se načte v pravém sloupci programu - proklikáme se až na samotný soubor a vpravo nahoře klikneme na ozubené kolečko viz fotka a otevře se dalši okno kde je hromada čisílek - na ploše chytneme soubor squads levým a přesuneme do programu horizon aby se nam otevřel vedle toho - ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID - to je vše. klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - v NXE přesuneme soupisky na pevný disk a ve hře se automaticky načtou. odzkoušeno, fungují nejnovější soupisky z 25/02/13 fotopřílohy: [ATTACH=CONFIG]20136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20138[/ATTACH] snad návod poslouží ;) Nemá někdo pls ty soupisky?? nebo neupnul je jinám..?? Už jsou smazané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 tady máš novej link http://www.mediafire.com/?7g5l921v7tkdtkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 tady máš novej link http://www.mediafire.com/?7g5l921v7tkdtkt Výborně. Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Omlouvam se,pokud tu to jiz je,ale po spusteni dragon verze na konzoli s RGH mi hned pri preruseni hry v pratelaku hra spadne (fatal crash...). Je treba stahnout update? Kde stahnout a jak nainstalovat? Hru jsem stahnul v ISO, prevedl v ISO2GOD a zkopiroval do konzole. Diky za pomoc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 já to nechápu.. vždy když chci spustit fifu z originálního cd sekne se to u základní obrazovky, můžete mi prosím někdo poradit co s tím dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Omlouvam se,pokud tu to jiz je,ale po spusteni dragon verze na konzoli s RGH mi hned pri preruseni hry v pratelaku hra spadne (fatal crash...). Je treba stahnout update? Kde stahnout a jak nainstalovat? Hru jsem stahnul v ISO, prevedl v ISO2GOD a zkopiroval do konzole. Diky za pomoc vsem. ja mam taky verzi dragon, hral sem to jak pres iso2god tak i pres xbox image browser rozbaleny a slape to normalne. nemas starej dash nebo neco takovyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Já mám fifu.A mám tenhle problém.Normálně to spustím,ale když to chci uložit tak se mi restartuje xbox.Čím to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Netuším ale v kariéře mám podobný problém, přešel jsem do jiného týmu a v přestupním období v jeden den mě to taky spadne "fatal crash" a neobešel jsem to žádnou simulací ničim, zkoušel jsem xkrát , jinak mě hra valí mám jinak odehraných 5sezon bez problému v jinej hře. Nevím jestli to nepobralo ten přechod do jiného týmu, nikde jsem se o tom moc nedočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 ja mam taky verzi dragon, hral sem to jak pres iso2god tak i pres xbox image browser rozbaleny a slape to normalne. nemas starej dash nebo neco takovyho? Tím to asi nebude, mám verzi DB 16202. Nepomohlo by stáhnout nějaký aktualizace? Kde a jak dostat do hry bez přistupu na XB Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 aktualizace do her stahnes tady: http://www.xbuc.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 jak mám třeba vložit aktualizaci do nhl 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 jak se vkládají ty aktualizace do her ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 1) Vyřešil už někdo problém se zamrzáním hry nebo padáním (Fatal Crash...)? 2) Mám verzi Dragon na RGH, převod přes ISO2GOD. Pomohlo by třeba stáhnout jiné ISO? 3) Proč se u linku na stažení uvádí Tip? např.: ... 3528347 368640 $SystemUpdate/ximedicex.xex 3528527 512000 $SystemUpdate/Xna_TitleLauncher.xex 2116882 36 cze_cz.bh 3266324 383367176 cze_cz.big 2087828 26983689 data/ant.cbac 2087728 204776 data/common.cbac 0686460 6608540 data/launcher/defaultfont.ttf ...jjj J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stratus Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Ahoj mám pár otázek k fifě: 1.když dám zápas 1 na 1 tak mezi náma je malej gráfek s odezvou,čí je to odezva netu?moje nebo soupeře? 2.když si vyberu soupeře,kde zjistím jakej má lvl ve fifě a nějáký info o něm? 3.nejde mi ve hře nastavit abych nad hráčama měl já svůj nick a soupeř taky,jde mi tam nastavit jen soupeřův a nebo skutečná jména hráču(ronaldo,Messi apod.) 4.a teď bych rád radu co mám na tom mulťáku nejvíc hrát a za co je nejlepší utrácet ty body za zápasy?? díky za Vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 nemáte nějakej návod jak naformátovat usb na FatX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 nemáte nějakej návod jak naformátovat usb na FatX? bože.. normálně dáš flešku do xboxu a v setting vyberes tu flešku v memory a dáš configure nebo co tam je. tohle jsou uplny základy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipanema Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ahoj. Povedlo se už někomu v této hře dostat ke svému týmu v kariéře neomezenou (velkou) sumu peněz do budgetu? Zkoušel jsem 3 způsoby popsané na YouTube a nepomohl ani jeden.... Děkuji za info/odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ahoj.Povedlo se už někomu v této hře dostat ke svému týmu v kariéře neomezenou (velkou) sumu peněz do budgetu? Zkoušel jsem 3 způsoby popsané na YouTube a nepomohl ani jeden.... Děkuji za info/odpověď. mam v pc save editor. chceš si jako prachy nacheatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipanema Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ahoj, děkuji předem za pomoc. Ano, chci abych mohl např. s druholigovým týmem nebo s "podřadnějším" týmem vystoupat až do první ligy. Pak nakoupit nějaké TOP50 hráče do režimu kariéra. UT nehraju. S hrou na live chodit nebudu, chci to jen pro sebe. Nemám s tím zkušenosti a to co přes YouTube radili, tak ty programy nejedou. Myslím, že jsem dělal vše správně. Ten save editor co píšeš, tak je někde ke stažení nebo jak bych to zprovoznil k mojí radosti? :? Save soubor mám přes flashku vykopírovaný v PC, ale editovat v něm budget se mi nepodařilo. Maximálně ho převést do nějakého "jiného formátu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 nahral sem ho tak tady stahni: http://ulozto.cz/x4emwxP/fifa-2013-career-mode-editor-exe otevri v nem save, uloz a jakmile spustis budes mit 999 999 999 penez a 999 999 999 na platy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipanema Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 (upraveno) :cry: Tohle jsem dělal přesně tak stejně. Mám WIN7 a také XP. I na 32bit a i na 64bit mi to ukazuje hned po spuštění toto: (antivir jsem na chvíli vypnul a stejně je to takto...) Edit: Super, že mi u mého příspěvku někdo smazal tu chybovou hlášku, která se mi ukáže, při spuštění programu. Měli jste se mi pod to podepsat, jestli na to máte koule. Jak dám vědět o té chybě, která se mi zobrazí, asi případným reakcím? Nijak??? Smazat to šlo vždycky až po vyřešení, ne? Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Ipanema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 (upraveno) Tak tu hlašku postni znovu, ne? A nepiš prosím víc příspěvků po sobě. Edit: Tak tohle moc neřekne. Spouštíš program v admin módu? Občas tohle udělá docela neplechu. Jinak zkus tuhle stránku, třeba tam něco bude: http://www.xbox360iso.com/fifa-13-career-t636242.html Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.