Ipanema Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Ano, spouštím to přes admina, bohužel ani tímto způsobem se mi nic neobjeví z prostředí programu. Trochu mě zaráží, že to někomu jede a někomu (mě) ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 zde jsme udělal návod na soupisky!potřebujeme: program horizon - ke stažení zde http://www.xboxmb.com/horizon/ dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole flešku naformátovanou na formát fatX soupisky - ke stažení zde http://www.mediafire.com/?e4hocj61a9pmqgv - v první řadě stáhneme program horizon a nainstalujeme - dále si z fify stáhneme nějaký save, klasika v NXE - storage - rozbalíme soupisky třeba na plochu abysme je pak mohli vložit do programu horizon a ted: -otevřeme program horizon, a jakmile vložíme do pc flešku s nějakým souborem z fify automaticky se načte v pravém sloupci programu - proklikáme se až na samotný soubor a vpravo nahoře klikneme na ozubené kolečko viz fotka a otevře se dalši okno kde je hromada čisílek - na ploše chytneme soubor squads levým a přesuneme do programu horizon aby se nam otevřel vedle toho - ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID - to je vše. klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - v NXE přesuneme soupisky na pevný disk a ve hře se automaticky načtou. odzkoušeno, fungují nejnovější soupisky z 25/02/13 fotopřílohy: [ATTACH=CONFIG]20136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20138[/ATTACH] snad návod poslouží ;) Tak jsem snad FIFU konečně rozchodil (zamrzání hry, fatal crash, atd.). Stačilo projet ABX, znovu překonvertovat v ISO2GOD a nahrát do konzole :bash: Takže vzhůru na aktulizaci soupisek. V jaké složce toto (dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole) najdu, jaký je název souboru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 normalne v dashboardu xbox. v memory to nakopirovat na flesku a pres horizon otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 normalne v dashboardu xbox. v memory to nakopirovat na flesku a pres horizon otevrit. A pod FSD3 ve File Manageru je to kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipanema Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Tam nikde. Musíš se přepnout do NXE. Stříbrný kulatý tl. na ovladači, šipka nahoru na YES, zmáčkneš a držíš RB a pak jen klikneš "A". RB pustíš až po naběhnutí. V NXE potom cestou - Settings - System - Storage - FIFA 13 - (save soubor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Tak jsem použil save ze začátku kariéry (víc jich zatím nemám), projel programem Horizon, uložil zpět na flashku (nyní tam mám již dva save soubory - jeden s těmi novými soupiskami), vložil zpět do konzole a zkopíroval. Po spuštění hry dám načíst kariéru a mám tam pouze ten původní save (i když to zkouším otvírat z HDD nebo USB). Kde se stala chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 pockej jak muzes mit dva save? co chces? ty soupisky? nomalne ze svyho souboru pouzijes jenom udaje ktery pak vlozis do tech soupisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 pockej jak muzes mit dva save? co chces? ty soupisky? nomalne ze svyho souboru pouzijes jenom udaje ktery pak vlozis do tech soupisek - ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID - to jsem provedl (jen nemám osobní nastavení, ale save z kariéry - je to problém?) - to je vše. klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - tady jsem do levého okna překopíroval všechny výše uvedené ID údaje, kliknul na Save, Rehash and Resign a poté kliknul na Save to device (na USB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajcak Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Můžete prosím někdo reupnout ty soupisky ? je to už zase smazené...díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Čaute fifáci, docela sem se na novou fifu těšil a ze začátku mě to i bavilo, ale padají tam pořád stejné goly a to takové že pokud má soupeř míč a utíká na bránu, tak opravdu na tu bránu utíká, ale když i já držím tlačítko pro sprint, tak obránce mi stojí a začne běžet až potom co se nechá úplně předběhnout máte to i vy tak???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stratus Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Čaute fifáci, docela sem se na novou fifu těšil a ze začátku mě to i bavilo, ale padají tam pořád stejné goly a to takové že pokud má soupeř míč a utíká na bránu, tak opravdu na tu bránu utíká, ale když i já držím tlačítko pro sprint, tak obránce mi stojí a začne běžet až potom co se nechá úplně předběhnout máte to i vy tak???? já to tak nemám,protože já sem ten vždy co je vepředu,nová fifa je spíš o bránění prostoru a zamezení té přihrávky do brejku.ale při on-line hraní je to těžký,protože tam narazíš na spoustu kvalitních hráčů a to dělá fifu 13 neopakovatelným zážitkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 zdravím, mám takový problém po posledním staženým update mi nejde měnit v horizon "ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID" jak tam jsou ty nuly tak mi to nedovolí přepsat. Neznáte jak o mám vyřešit?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 jak se chytají panalty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 jak se chytají panalty? analogem do strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 analogem do strany díky:)to mě vůbec nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Fifu vůbec ještě někdo hraje?? :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 Pravděpodobně dost blbá otázka, ale i přes to. S RGH půjdou mi aktualizovat soupisky? Nemám namysli hraní online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 poradí mi pls někdo jak dostanu svou hudbu do fify na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 poradí mi pls někdo jak dostanu svou hudbu do fify na PC? ne neporadí! tady si v sekci xbox360, ne o bedně která slouží k internetu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 ano pujdou. par stranek zpet je odemne napsaný návod. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 vyšly nové soupisky. ke stažení i pro RGH odkaz zde: http://www.mediafire.com/?9l449sc3iozygah jen upravit svyma udaji z konzole a nakopirovat na flesku a pak do xboxu. odzkouseno. funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Zeptám se, jsou ve FIFA 13 taky sponzoři, jak bývali v předchozích dílech? že třeba za každý zápas se dostaly peníze? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 O tom nic nevím, rozveď to trošku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Vrátím si se třeba k FIFA 10, tak na začátku kariéry a každé nové sezony, jsi měl možnost uzavřít smlouvu s jedním ze tří navrhovaných sponzorů, kteří ti dávali jisté odměny za zápas a vítězství v pohárech. Za vyhraný zápas jsi mohla dtsta třeba 200 000,- a ve FIFA 13 jsem nic takového nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcek12 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 čus, prodám ve FUT 13 Luxusní tým. Špěnlská liga BBVA, Brazilce a pak Anglii. Hráči v cenně 20-95 000 Coins. Prodám za český peníze, 500,- optimál :-) vrazil jsem do toho 2500,-, tak at se mi neco vrati, kdyz to nehraju :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.