petrelli37 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak teď jsem jí začal hrát, tak je jasný, že nemůžu po 30 zápasech zhodnotit celou hru, ale nějaký věci po chvíli zjistíš jak se chovaj a tak, tak jsem spíš psal souhrn těch odlišností od 12, který mě docela zarazili. Jasně, že hodnocení celý hry si nechám za dlouho, to spíš právě jsem se chtěl zeptat jestli měl někdo při přechodu z 12 stejný pocity jako já ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Nejhorší je ten přechod, ale člověk si na to zvykne a příjde na to kde jsou ty realistické pokroky ve hře. Morálka týmu je různá, to je samozřejmě v pořádku a má to tak být, stejně jako to je v reálu. Nehledej v tom arkádu, brrr ! Prostě hrej a uvidíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 No to s tim přesprintovánim mam taky, jak v online tak offline za různý týmy téměř nikdy neuteču obránci a mě útočník vždycky uteče :-D nevim jestli je na to nějakej fígl nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 V pohodě viď, teď jsem hrál zápas a mám pocit, že ruce se pískají jenom mě. 3krát z opakovačky hrál protihráč rukou, přičemž jednou si to rukou zpracoval ve vápně a dostal jsem z toho gól. Když dám ruku já, tak okamžitě pískne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 No to s tim přesprintovánim mam taky, jak v online tak offline za různý týmy téměř nikdy neuteču obránci a mě útočník vždycky uteče :-D nevim jestli je na to nějakej fígl nebo co JJ, je to otázka cviku, už na to pomalu začinám přicházet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Řeším meníš problém se zamrznutí hry. Hru mám origo a momentálně jsem dohrál sezonu v režimu Kariéra. Je přestupové období a já kupuju, respektivě chci koupit Falcaa. Už jsem v té fázi, že tým souhlasí s nabídkou a hráči předkládám hodnotu platu. Dám pokračovat, hra se simuluje o cca dva dny dopředu a zamrzne. Vypnu a zapnu Xko, kupuju znovu Falcaa a opět to a samé. Když ho nekoupím, tak hra mi nezamrzne. Je to schválně tak udělaný, že si nemůžu pořídit Falcaa? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anber23 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 no tak to buď rád,že si alespoň můžeš načíst ten managerskej režim,já hraju dám save chci načíst z5 a xko se kousne a konec,psal jsem na EA a prej je to v řešení,má bejt nějakej update,tak snad brzo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak to je dobrej fail teda. Tak mám čekat nevim jak dlouho na update a nebo pokračovat bez Falcaa..? Celkem omezenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak jsem zhistil, že seknutí není jen když koupím hráče Falcaa, ale jakéhokoliv hráče. Takže v režimu Kariéra dohraná první sezóna pokus o koupě hráče = seknutí Xka. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak jsem zhistil, že seknutí není jen když koupím hráče Falcaa, ale jakéhokoliv hráče. Takže v režimu Kariéra dohraná první sezóna pokus o koupě hráče = seknutí Xka. Jak jste na tom vy? já hraju už 3 sezonu a nic takového se mi neděje. Prodávám/nakupuju prostě všechno na co si vzpomenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan91 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Nenašel by se prosím někdo kdo by mi fifu 13 vypálil v ihasu za menší poplatek? Mam nejnovější dashboard a než pujde udělat RGH tak si asi počkám:( tak bych chtěl aspon tu fifu si zapařit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Tak jsem zhistil, že seknutí není jen když koupím hráče Falcaa, ale jakéhokoliv hráče. Takže v režimu Kariéra dohraná první sezóna pokus o koupě hráče = seknutí Xka. Jak jste na tom vy? Já mám právě stejný problém. Jsem asi v půlce sezony a dva dny před vypršením přestupového termínu mi to napíše Fatal crash interrupted a hodí mě to do dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Mně to nepíše vůbec nic. "Jen" se sekne Xko a končím. Novou kariéru načínat nechci, stejně nemám tu jistotu, že se to opakovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Já mám právě stejný problém. Jsem asi v půlce sezony a dva dny před vypršením přestupového termínu mi to napíše Fatal crash interrupted a hodí mě to do dashboardu. Musíme počkat na opravné update. P.S. Avatar nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Tak co mi dělá největší problém je furt ta obrana...ve 12 na Legendary jsem určitě neobdržel tolik gólů za sezonu jako teď za 20 zápasů. 4 fíky v mojí síti nejsou výjimkou :D ale celkově se mi zdá, že padá o hodně víc branek než ve 12 na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Hra mi celkově příjde že se odehrává ve stylu "alá" Barcelona. Chce to oproti 12 dělat více kombinací a míň chybovat v obraně. Ale tak dva, tři měsíce a člověk si zvykne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Jo jo, taky mi přišlo, že je to dělaný ala Barcelona, hlavně soupeř teda... to jsem se divil, že takovej Stoke hraje stylek tiki-taka:D, ale oproti 12 je pro mě zatím nadlidskej výkon udržet nulu. Teďka tam mám asi v nový sezoně asi 20 zápasů a z toho asi 3 nebo 4 nuly. Ale je pravda, že taky dávám víc gólů no... co mě štve je to pískání/nepískání rukou a že soupeři mnohdy stačí jeden či dvě přirhávky a lob za obranu a najednou je sám před brankářem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Já když začal Kariéru, tak jsem vlastně měl z 13 odehrané jen cca 3 zápasy. Takže prvních 10 zápasů jsem dostával celkem dost golu, než jsem dá se říct přišel jak na to. Druhou třetinu sezony jsem si více přihrával a nehnal se hned s dvouma hráčema do útoku. A když jsem byl dost trpělivý, tak se začalo hodně dařit. Na konci sezony 17 čistých kont, vítězství v lize mistrů, tým Chelsea a obtížnost legendární. Teď si dám nejspíš pauzu, než výjde ten slíbený update a nebo si zahraju s někým online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Jo, jo, Chelsea je nejlepší :D jako taky si zvykám, ale určitě déle jak z 11 na 12. Ale taky dávám více gólů jak ve 12, to určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik008 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Ahoj vespolek, po jedné odehrané sezóně se mi začalo stávat, že sice můžu hrát, jen tak nějak nevidím míč. Po prvním zápase celkem sranda, když už to byl ale asi pátý, tak mne to začalo ♥♥♥♥. Vždy stejné, zápas bez míče, potom zase ok s míčem, potom zase bez míče. Nemáte někdo tušení, kde je chyba? Hra na hard disku, JTAG. První sezóna ani náznak potíží.Špatné ISO? grafika? Osud? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 No jak pozoruji, tak chyby jsou jak u originální verze, tak u pálené, tz. že až výjde zmíněný update, tak si hru budeš muset pravděpodobně stáhnout znovu a vypálit s novým updatem. Jinak budeš mít zmíněné chyby pořád. Téměř každý pozoruje nějakou chybu, tak je jasné, že chyba je na straně EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Ahoj vespolek, po jedné odehrané sezóně se mi začalo stávat, že sice můžu hrát, jen tak nějak nevidím míč. Po prvním zápase celkem sranda, když už to byl ale asi pátý, tak mne to začalo ♥♥♥♥. Vždy stejné, zápas bez míče, potom zase ok s míčem, potom zase bez míče. Nemáte někdo tušení, kde je chyba? Hra na hard disku, JTAG. První sezóna ani náznak potíží.Špatné ISO? grafika? Osud? Dík. zkus promaznout ulozeny pozice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 No jak pozoruji, tak chyby jsou jak u originální verze, tak u pálené, tz. že až výjde zmíněný update, tak si hru budeš muset pravděpodobně stáhnout znovu a vypálit s novým updatem. Jinak budeš mít zmíněné chyby pořád. Téměř každý pozoruje nějakou chybu, tak je jasné, že chyba je na straně EA. To je úplný nesmysl, nešiř tady bludy. Hru samozřejmě stáhnout znovu nemusíš. Až bude vydáno na live, stačí potvrdit update a to se aplikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 A potvrzením updatem nepříjdeš o flash? Možná si to pletu s jiným updatem. Ale vždy, když někdo měl flash a na Xku se zobrazil update, tak pokud dal ano, tak přišel o flash. Když to tak není, tak se omlouvám za nesprávné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icchh Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Zdarec, chci se zeptat jaké máte nastavení ovládání, jestli to co už bylo přednastaveno nebo jste si to upravili jinak? Vůbec si nemůžu zvyknout na ten ovladač (hlavně nevím jak ho správně držet), abych dosáhl i na tlačítka RB, LB, LT a RT + mám problémy s tím joystickem = s během, kdy to vůbec nezvládám :D tak jsem zkoušel nastavit abych běhal šipkama, ale taky to nebyl zrovna úspěch, máte někdo nějaké tipy? Nikdy předtím jsem na joysticku nehrál xbox mám nový, takže ještě jsem si na to vůbec nezvykl, ale chtěl bych jenom nějaké tipy :) Zatím jsem za Chelsea dokázal vyhrát 1:0 z penalty, a jinak většinou dostávám 3:0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.