Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypalování XGD3 her

marshal29

Otázka

Nedávno jsem si pořídil xbox 360 elite s fleshem. S vypalovaním normalních her nemam problém. Chtel bych se ale zeptat jestli by mi někdo neporadil s vypalovanim XGD3 her. Mám i spravávnou vypalovačku jen bych potreboval jňáký aktualní nádot. Našel jsem několik návodů ale každej je trochu jinej tak nevim. Můžete mi ho poslat na eimal: ECICZ@seznam.cz Děkuji za jakoukoliv pomoc a radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Pod obrázkem je velice pěkný text, že jde pouze o ilustrační fotku. Pokud ti eeprom tool ukazuje revize C, tak je to revize C a nic s tím bohužel neuděláš. Na štítku mechaniky máš napsané jaká je revize a ta musí souhlasit s tím co v ní ve skutečnosti je. Pokud nesouhlasí, tak bych ji reklamoval, i když nevím jestli s tím uspěješ.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj mám ten samý problém akorát že nekteré hry vypálím a jdou v pohodě. Na LOTR jsem už zkazil 2 DVD nejdříve to chtělo update a pak to vyhodilo chzbu prosím jestli je někdo schopný mi vyrobit LEGO LOTR a poslat po domluvě se rád odměním díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj vsem prosím o radu podarilo se mi vypálit Sniper V2 ten poslednía funguje a dnes jsem dvakrát pálil Lego lord of ring chtělo to update vše proběhlo v pořádku ale když jsem chtěl hrát tak to napsalo chybu že to nepodporuje . a ted nevím jestli je chyba ve vypalovačce a nebo v nastavení. Protože te sniper mi normálně fuguje. Díky za radu radek

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu