ichirakuramen Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2012 ZDravím stáhl jse msi tuto hru , jenže po 5 minutách hraní mi hra spadne a napíše to Assertion failed: i>=0 && (i<ArrayNum||(i==0 && ArrayNum==0)) [File:d:\livebuild\tribes\development\src\core\inc\Array.h] [Line: 563] Stack: Address = 0x430434 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe] Address = 0x7c812afb (filename not found) [in C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll] Address = 0x480a51 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe]Address = 0x4a9333 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe] Nevíte co s tím je ? Reinstall jsem zkousel -nic Citovat
0 Bargud Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2012 Rozhodně tam jsou chyby v nějakých souborech, mám na myslím, že ti chybí v knihovně C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll a další. Pak tam je chyba hned v .exe souboru, což je špatný (C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAsc end.exe) To normálně hraješ hru 5 minut? Jestli jo, tak to nebude problém v DLL souborech, to by jsi vůbec nespustil, pak ale nevím, proč to hází tu chybu. Já se s tím u nějaké hry taky kdysi potýkal, stačí zmíněný DLL soubor stáhnout a ručně ho nakopírovat do složky se hrou (pokud tam chybí) nebo ho nemáš ve složce system32 , ale tam nedoporučuju moc hrabat... Jsou to jen mé domněnky, ale jak jsem psal, na tuhle chybu (filename not found) [in C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll] jsem se kdysi taky smutně díval :D , pomohlo to nakopírování souboru do hry nebo do složky system32 toť vše. Ty máš tu hru na disku D:\? Já jen, že ta první hláška je právě z disku D: , ale ty chyby o .exe souboru jsou na C: Jestli můžeš, tak hru stáhni ze Steamu, to by si mělo nainstalovat v pořádku a v případě potřeb si hra instaluje chybějící soubory, kdyby to ani potom nešlo, obrať se na technickou podporu. Citovat
Otázka
ichirakuramen
ZDravím stáhl jse msi tuto hru , jenže po 5 minutách hraní mi hra spadne a napíše to Assertion failed: i>=0 && (i<ArrayNum||(i==0 && ArrayNum==0)) [File:d:\livebuild\tribes\development\src\core\inc\Array.h] [Line: 563]
Stack: Address = 0x430434 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe]
Address = 0x7c812afb (filename not found) [in C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll]
Address = 0x480a51 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe]Address = 0x4a9333 (filename not found) [in C:\Program Files\Hi-Rez Studios\HiRezGames\tribes\binaries\Win32\TribesAscend.exe]
Nevíte co s tím je ? Reinstall jsem zkousel -nic
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.