Tonylee Odesláno Září 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Na xlink kai potřebuješ mít v xboxu udělané RGH.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 aha, tak to už nepotřebuji pomoc, nikde jsem si nevšiml že to funguje jen na RGH, já mám jen flesh...škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Na xlink kai potřebuješ mít v xboxu udělané RGH.. Aha :( Taky jsem si toho nevšiml nikde ,že je potřeba RGH, myslel jsem ,že je to stejné jako Leafnetworks ...tak nic no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Neni třeba RGH,ja mám flash a hraju uplně normalně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Neni třeba RGH,ja mám flash a hraju uplně normalně. Pokavat neni potřeba rgh a chodi ti xlink normal i na fleshi tak je to dobré já mám ověřeno je na rgh...Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 mmm rád bych to vyzkoušel ,ale nemam hráče,byl by někdo ochotny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tak tady mas dystak moje icq 203403030.Tak se ozvy a muzem to prubnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tak tedy potvrzeno,xlink kai funguje v pohodě i na flashi,bez problému...dneska jsem to zkoušel zahrát s jessy konkrétně (GOW 2) a vše fungovalo,kdyby měl někdo další zajem at napíše ,čím více lidí tím líp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 tak jsem se taky prihlasil do kai xlink, nick jartoo 1984, trosku vice jsem v tom jeste neohrabanej, ale zkusil bych nejaky auta, nebo mw3..icq 316660138, klidne se ozvete.Prubnul bych to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 JEstli to rozfárám na boxu tak klidně Mužem zapařit =) škoda že nejde NHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Tak i ja to rozchodil a pripojil se na Xlink, snad bude vse fungovat v pohode. Muj Nick: Bozacz Skoda Fify a Nhl, to bych zaparil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Září 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Aktaulní online hráči TonyleeCZ ssendyCZ jartoo1984 Ph1 sooe Bozacz Nejlepší je si pořídit Skype (Mikrofon + sluchátka kecáme při hraní online a nebo alespon Mikrofon otázka cca 200kč) Hry které hráváme " Gow 1 / Gow 2 / Grid / F1 2012 / COD MOW 3 / Forza Motorsport 2 / PGR4 / Left 4 Dead 2 / Portal 2 / Sniper Ghost Warrior / Ghost Warrior Future Soldier " čim více lidí tim lépe daj se pak pořádat turnaje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Pátek 5.10. 20:00 ,zahrál by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 ja online ucet mam ale mel jsem pokus kdy se nepodarilo spojit a hrat f1. neni na me videt ping byl jsem jen pres wifi,sezenu si kabel a zkuim znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Aktaulní hráči online TonyleeCZ ssendyCZ jartoo1984 Ph1 sooe Bozacz Philip0407 RuThEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adolf.konopi Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Zdravim, chci se zeptat kdyz nemam na xku rgh a chtel bych se pridat tak musim mit v pc 2x sitovou kartu nebo to de rouvnou pres router??? mam Comtrend VR-3026e diky za odpoved popripade navod by bodnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Zdravim, chci se zeptat kdyz nemam na xku rgh a chtel bych se pridat tak musim mit v pc 2x sitovou kartu nebo to de rouvnou pres router??? mam Comtrend VR-3026e diky za odpoved popripade navod by bodnul Nemusíš mít rgh stačí flesh jinak postup je stejnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Chci smažit s váma :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 taky bych zahrál, ale ten Xlink Kai Engine mi pořád padá, verzi mám 7.4.24, musel jsem to spustit v režimu kompatibility s Win XP SP3 , jinak jsem to vůbec nerozjel, mám Win 7 64bit, nějaký rady jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 taky bych zahrál, ale ten Xlink Kai Engine mi pořád padá, verzi mám 7.4.24, musel jsem to spustit v režimu kompatibility s Win XP SP3 , jinak jsem to vůbec nerozjel, mám Win 7 64bit, nějaký rady jak na to ? Rada je zde : http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jde nějak nastavit ten Xlink zatím když nemám sítový kabel z routru do Xka?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jde nějak nastavit ten Xlink zatím když nemám sítový kabel z routru do Xka?Děkuji. Ted používáme XBSlink už jsem tu uváděl i odkaz a je to zde na foru hned pod Topickem s xlinkem... Bohužel nejde musíš mít hlavní kabel do routru a z routru jeden kabel do PC a druhej kabel z routru do Xbox360.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celly Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Docela dostkrát jsem to zkoušel, ale nikdy jsme se ve hře neviděli. Normálně jsem byl online, založil soukromou hru a nic. Jinak bych určos něco zahrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Docela dostkrát jsem to zkoušel, ale nikdy jsme se ve hře neviděli. Normálně jsem byl online, založil soukromou hru a nic. Jinak bych určos něco zahrál... Koukni se na XBSlink chodí to vše v pohodě sám to pařím s klukama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celly Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Kuokal jsem na to, ale to bych pak musel mit porad pusteny MAC nebo nejake PC. Xlink mi bezi primo na linuxu routeru, takze tam mi tohle odpada. Podle toho co pisou to planuji prepsat do c a pak by to mohlo jit. Ty teda nehrajes pres Xlink Kai? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.