Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

rozdiely medzi verziami hier

ivo6491

Recommended Posts

Marr: psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý....

Ivo: hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý...., hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu....

sry za OT ale transformers na psp je fakt hnusnej...

PS: jak to tu už všichni písaj... musíš porownávat...jenom v kategoriích...nexgen konzole,pc ..apod...

Odkaz ke komentáři

ja myslim, ze jediny s cim se da psp srovnavat je ps2...

a to bud tak, ze hra ktera vysla na ps2 je na psp bud odflaknuta a tim padem horsi (spider-man 2) nebo stejne kvalitni (tekken) ale jsou i takove hry jako treba killzone, kdy se jedna u obou konzoli o ruzny typ hry a pak uz je na konkrernich lidech, cemu davaji prednost...

Odkaz ke komentáři

west: myslím ž ezrovna u tekkenu nemáš pravdu, mám k ps2 RGB pozlacený kabel a ps2 verze je naprosto úžasná....je pravda že na psp je super taky ....ale srovnat se to nedá

ja jsem ps2 verzi hral jen parkrat a pamatuju si ji stejnou jako na psp... ale asi to je jen iluze

vypadas jako znalec, tak to ti budu verit :)

btw existuje vubec nejaka hra, ktera je srovnatelna na psp a ps2?...

ptam se, protoze ps2 nevlastnim ;)

Odkaz ke komentáři

no radši si zahraju na ps2, mám hodně her jak na ps2 a psp...ale tekken rozhodně srovnávat nejde zkusím udělat screeny....z tv asi webkou uvidím jak to bude vypadat ale je to opravdu markantní rozdíl....aspoň s RGB kabelem který vylepšuje barvy a celkově obraz....tak hrám dost pomůže rozdíl tekken 5 s a bez RGB kabelu je totiž dost velký....

možná GTA by se dalo srovnat ale moc jsem je nehrál

Odkaz ke komentáři

Marr: psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý....

Ivo: hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu....

tak skoro ve všem lepší,ale řikám že sem porovnával ten první xbox a ne 360

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu