ivo6491 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 nemam moznost porovnat vsetky verzie hier,ale urcite to poznate,ze stiahnete hru povedzme na PS2 a na PSP a na PSP je to odlisna hra,vacsinou ovela horisie,tak napiste ake mate skusenosti s tymi istymi hrami na roznych platformach v porovnani s PSP verziami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Tak přece PSP můžeš srovnávat jedině s jinym handheldem... např s NDS ;) PS2 s GameCubem, PS3 s Xboxem360.. prostě srovnávej pouze ve svý kategorii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ja viem ze s technickeho hladiska ani moc nie,ale velakrat to je uplne odlisna hra a niekedy zase velmi podobne hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 já mam xbox,plánuju xbox360 a nebo WÍÍčko a rozdíl mězi xboxem a PSP je nesrovnatelnej,PSP je ve všel lepší a to ve hrách ale ale sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Marr: psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý.... Ivo: hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý...., hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu.... sry za OT ale transformers na psp je fakt hnusnej... PS: jak to tu už všichni písaj... musíš porownávat...jenom v kategoriích...nexgen konzole,pc ..apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 závorka: ano to je to mě zklamalo na xbox360 jsem spokojeně dohrál....jinak to provedení grafické jak říkám ....odpovídá parametrům handheldů či dané konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ja myslim, ze jediny s cim se da psp srovnavat je ps2... a to bud tak, ze hra ktera vysla na ps2 je na psp bud odflaknuta a tim padem horsi (spider-man 2) nebo stejne kvalitni (tekken) ale jsou i takove hry jako treba killzone, kdy se jedna u obou konzoli o ruzny typ hry a pak uz je na konkrernich lidech, cemu davaji prednost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 west: myslím ž ezrovna u tekkenu nemáš pravdu, mám k ps2 RGB pozlacený kabel a ps2 verze je naprosto úžasná....je pravda že na psp je super taky ....ale srovnat se to nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 west: myslím ž ezrovna u tekkenu nemáš pravdu, mám k ps2 RGB pozlacený kabel a ps2 verze je naprosto úžasná....je pravda že na psp je super taky ....ale srovnat se to nedá ja jsem ps2 verzi hral jen parkrat a pamatuju si ji stejnou jako na psp... ale asi to je jen iluze vypadas jako znalec, tak to ti budu verit :) btw existuje vubec nejaka hra, ktera je srovnatelna na psp a ps2?... ptam se, protoze ps2 nevlastnim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 no radši si zahraju na ps2, mám hodně her jak na ps2 a psp...ale tekken rozhodně srovnávat nejde zkusím udělat screeny....z tv asi webkou uvidím jak to bude vypadat ale je to opravdu markantní rozdíl....aspoň s RGB kabelem který vylepšuje barvy a celkově obraz....tak hrám dost pomůže rozdíl tekken 5 s a bez RGB kabelu je totiž dost velký.... možná GTA by se dalo srovnat ale moc jsem je nehrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 dante : elo on ma xbox1 kdyby sis to poradne precet :roll: jinak se daj porovnavat jen ve svejh aktegoiich jak uz negdo psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 psp: ale já se o xboxu nebavil....přečti si pořádně všechny posty první.... odpovídal jsem na to co psal west Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ja som hral tekkena aj na psp aj na ps2 a rozdiel tam je,ale len co sa tyka grafiky,co sa tyka hry samotnej tak ani nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Marr: psp je ve všem lepší? prosím tě buď realista....a nezaujatý.... Ivo: hry jsou většinou stejné jen se jedná o grafické provedení občas se jedná o jinou hru...viz Transformers x360 vs PSP verze, grafické provedení se odvíjí od typu konzole/handheldu.... tak skoro ve všem lepší,ale řikám že sem porovnával ten první xbox a ne 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts