Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 DVD mechanika na vypalování

Otázka

Odesláno

Ahoj, rád bych se Vás všech zeptal, jaká je nejlepší mechanika v PC na zálohování her na xbox 360? Co jsem se tak dočetl, tak media Verbatim DVD+R DL (Double Layer)

Tak a teď to hlavní, beru v potaz, že nebudu chodit na xbox live. Pokud chci vypalovat hry XGD3 musím mít vypalovačku pouze Lite-on iHAS - s nahraným FW iXtreme Burner Max ? Kde a za kolik se dá sehnat?

Jde vypalovat hry i jinou mechanikou? Předpokládám, že musí zvládat Double Layer.

Jaká je Vaše osobní zkušenost, co používáte?

Aby bylo jasno, proč se ptám. Jde mi o finance. Pokud si zaplatím flash xboxu za 500 kč, co budu dál financovat, abych zvládl provoz? vypalovačka - jaká a cena?

Moc Všem děkuji za odpověď.

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

V případě flashe je jedině zmíněný Liteon iHAs s upraveným firmwarem na vypalování jistota v kombinaci s médii Verbatim DVD+R DL (ideálně balíček Made in Singapore).Tuto kombinaci bez výhrady doporučuje samotný autor firmware pro xbox jako ideální. Všechno ostatní může a nemusí fungovat. Ekonomicky ale dlouhodobě hlavně při více hrách vychází lépe RGH než flash.Následující srovnání je už na fóru mockrát probrané, stačí hledat

Hrubé srovnání cen:

• Flash 500 Kč, Liteon iHas vypalovačka revB 700 Kč, média 25 Kč/kus, takže třeba 4 hry = 100 Kč, Celkem 1300 Kč, v budoucnu dřív nebo později nutný reflash cca za 300 Kč
  • RGH 1300 Kč jednorázově, mechanika, média ani reflash není potřeba

Kdyby ses rozhodl pro flash, tady na fóru jsou v prodeji mechaniky už s nahraným potřebným firmware třeba tady u osvědčeného prodejce Drak3go

http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi

• 0
Odesláno

Díky za srovnání. RGH vypadá lépe než flash. Je více druhů RGH? RGH2 a podobně? Který je momentálně nejlepší a na co bych si měl dávat pozor, pokud někomu svěřím konzoli k úpravě na RGH? Pokud nemám externí disk, je možné použím propojení konzole s PC a PC použít jak disk ke spouštění her? A jak je to prosím s kinetic, vše bude normálně fungovat a spolupracovat?

Moc děkuji za odpovědi :)

• 0
Odesláno
Díky za srovnání. RGH vypadá lépe než flash. Je více druhů RGH? RGH2 a podobně? Který je momentálně nejlepší a na co bych si měl dávat pozor, pokud někomu svěřím konzoli k úpravě na RGH? Pokud nemám externí disk, je možné použím propojení konzole s PC a PC použít jak disk ke spouštění her? A jak je to prosím s kinetic, vše bude normálně fungovat a spolupracovat?

Moc děkuji za odpovědi :)

K hodnocení prodejců je tu systém itrader, tam najdeš i reference zákazníků kteří již třeba u flashera úpravu absolvovali.

RGH2 je nutnost na FAT konzole s dashboardem 14717 a 14719 kde to jinak nejde.RGH2 na současných čipech nabíhá obyčejně pomaleji než klasické RGH (RGH1), proto kde to jde je lepší RGH (na slimech je to z hlediska softwaru taky RGH2, ale nabíhá stejně kvalitně jako RGH1).

Klasické RGH1 jde na:

• všech Slim Trinity konzolích s napájením 10.83A a dashboardem 14719 a nižším (ne 15574)
  • Fat konzolích s dashboardem 14699 a nižším

RGH2 je na:

• Fat konzole (Falcon, Zephyr, Jasper) s dashboardem 14717 a vyšším (ne 15574)

Kinnect na RGH funguje samozřejmě úplně normálně.Hry můžeš spouštět z HDD v xboxu, nebo z externího USB disku připojeného ke konzoli.Z PC disku jde také hry spouštět (ConnectX), ale je to trošičku složitější nastavit a stejně potřebuješ mít nějaké interní úložiště na které nahraješ aplikace (FreestyleDashboard, Xexmenu atd)

• 0
Odesláno

tohle jsou údaje mé konzole xbox 360 S Standard System Kinect Bundle

MFR date je 2011-08-11

NXE:

D:2.0.13146.0 - K:2.0.13146.0 (BK:2.0.1888.0)

E:0282-7295-9D91-8E7C

X:CF8D-459E-6473-B4F6

Moc se zatím v těchto výrazech moc neorientuji, jen co pochytím z toho webu. Je mi teda již jasné, že lepší je pro mne RGH než flash. S tím, že si pořídím i externí disk, předpokládám, že tady je již jedno, jaký si pořídím, snad :)

Takže i nejnovější hry pustím jak na RGH1 i RGH2?

• 0
Odesláno
tohle jsou údaje mé konzole xbox 360 S Standard System Kinect Bundle

MFR date je 2011-08-11

NXE:

D:2.0.13146.0 - K:2.0.13146.0 (BK:2.0.1888.0)

E:0282-7295-9D91-8E7C

X:CF8D-459E-6473-B4F6

Moc se zatím v těchto výrazech moc neorientuji, jen co pochytím z toho webu. Je mi teda již jasné, že lepší je pro mne RGH než flash. S tím, že si pořídím i externí disk, předpokládám, že tady je již jedno, jaký si pořídím, snad :)

Takže i nejnovější hry pustím jak na RGH1 i RGH2?

Tak to je Slim Trinity (pro kontrolu ještě musí být vzadu na konzoli údaj na štítku napájení 10.83A) s dashboardem 13146, kde RGH udělat bez problémů jde a nabíhá bezvadně.Lze samozřejmě hrát všechny hry rovnou z disku na RGH1 i RGH2 (ochrany jako XGD2, XGD3 atd se týkají DVD média, na disku se neřeší).Externí disk celkem libovolný, musí být jen naformátovaný na formát FAT32 (Xbox NTFS neumí)

• 0
Odesláno
Ano, je tam údaj 12V 10.83A, což je fajn. Jen ještě vědět, zda je lepší si konzoli připojit k PC nebo si koupit externí disk...

Propojit s PC rozhodně doporučuji, hry se pak dají na konzoli posílat přes FTP,ale jinak je podle mě praktičtější externí disk, protože nemusí běžet PC když chci hrát nějakou hru a navíc to neběží po síti ale lokálně přes USB připojení které je rychlejší (přes síť z PC to může běhat pomaleji a na některých hrách to může být vidět - nabíhají pomaleji).

Já bych to seřadil takhle co do úložiště her pro RGH:

1) Interní disk v xboxu

2) Externí disk připojený přes USB k xboxu

3) USB Flashka připojená do xboxu

4) Vzdálený disk z PC

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu