Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 5 weeks later...
Odesláno
  VOndy napsal:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/884098211755279993/BF37F24359544DDF5663AD3842F7F51A43FDE928/

aneb jízda autem s červeným motorem po "úžasně zpracovaném mostě" :dozey: loot z letiště (motor, nádrž, kola) kvůli kterému jsem si udělal cca hodinový výlet v prdeli vinou bugu...

Ty trolle :D já 6 hodin sám skládal UAZ a další den ráno server nešel a už nikdy nešel :D njn. první auto :).

Odesláno

Tak v DayZ bych si tohle nikdy netroufnul :D navíc na první pokus se mi to (přirozeně) nepodařilo... a v BF3 nejdou dělat barrel rolly :D jinak to video jak se rozsekali v antonovu tak to pilot čuměl na mapu? Protože to šlo ještě vybrat... stačilo naklonit čumák k zemi a nabrat rychlost cca 95 Km/h a pak to zvednout... jestli byli v 200 metrech to to šlo úplně v pohodě :D

• 4 months later...
Odesláno

Hele vubec nevim co tam uz je a neni a jak se to zmenilo.Ale na obvaz staci kliknout v menu pravym a ukaze se ti co s nim jde delat.Jinak dneska uz je Dayz spis o modech nez o tom co to bylo takze je hodne modu na ten mod.Nektery jsou celkem dobry a kdyz cloveka omrzi porad umirat tak si najdes vzdycky neco jinyho(nehlede na celkem dost map)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu