zip545 Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Zdravím,hledám spoluhráče do DayZ ,hraju jen na ofiko serverech,je na nich jistota že je vše uložené v "bezpečí" master serveru. Nehledám banditu ani jiné šmejdy :) Kdyžtak do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 neviete mi niekto poradit preco ked spustam cez steamu hru a chcem sa napojit tak pise connection failed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 http://cloud-2.steampowered.com/ugc/884098211755279993/BF37F24359544DDF5663AD3842F7F51A43FDE928/ aneb jízda autem s červeným motorem po "úžasně zpracovaném mostě" :dozey: loot z letiště (motor, nádrž, kola) kvůli kterému jsem si udělal cca hodinový výlet v prdeli vinou bugu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 :lol: :lol: :lol: btw: trochu jsem si hrál s little birdem v Armě ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 http://cloud-2.steampowered.com/ugc/884098211755279993/BF37F24359544DDF5663AD3842F7F51A43FDE928/aneb jízda autem s červeným motorem po "úžasně zpracovaném mostě" :dozey: loot z letiště (motor, nádrž, kola) kvůli kterému jsem si udělal cca hodinový výlet v prdeli vinou bugu... Ty trolle :D já 6 hodin sám skládal UAZ a další den ráno server nešel a už nikdy nešel :D njn. první auto :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 :lol: :lol: :lol: btw: trochu jsem si hrál s little birdem v Armě ^^ šikovný, já takhle tak max v BF3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Tak v DayZ bych si tohle nikdy netroufnul :D navíc na první pokus se mi to (přirozeně) nepodařilo... a v BF3 nejdou dělat barrel rolly :D jinak to video jak se rozsekali v antonovu tak to pilot čuměl na mapu? Protože to šlo ještě vybrat... stačilo naklonit čumák k zemi a nabrat rychlost cca 95 Km/h a pak to zvednout... jestli byli v 200 metrech to to šlo úplně v pohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 na mapu cumel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Čaute, taky chci hrát DayZ, dnes jsem si to koupil, neni tu někdo kdo by mě zaučil ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 cau. urcite jo.as teda armu a armu OA jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 (upraveno) Jojo mám, už se mi to podařilo nainstalovat, přidej si mě na skypu: adam_zlobidlo Na jakém hraješ serveru ? Přez DayZ Commander ? Upraveno Červenec 15, 2013 uživatelem DitR010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 ted tam nebudu, stahni si DayZ Commander a tam je instal/update, hra ti to sama nainstaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 jojo to už mám, akorát nemůžu najít nějakej pořádnej server, porad mi nějakej :) kdyžtak do pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Najdi si nejakej na kterym neni moc lidi a urcite nejakej u kteryho je takovej mracek(tzn ze server je private) takze mimo jine tam nebudou hackeri. Plus kazdej private server ma nejaky +(auta vrtulniky budovy zbrane atd). Jo a jedna rada...never nikomu...lidem se radsi vyhybej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Ok dík a nechceš hrát se mnou ? A kterej ten mráček myslíš ? žádnej nevidím Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem DitR010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Ja uz ted nevim jak presne dayz commander vypada...ale urcite to bude u toho serveru napsany jestli je to private nebo ne.Bohuzel ted nefungujou stranky takze si nemuzes ani na foru najit nejakej dobrej.I tak je to spis o nahode. Hele ja uz Dayz nehraju.Hral jsem to celkem dost minulej rok ted uz vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Už jsem to našel, jen nevím jak zabíjet mačetou když ji mám a jak dat obvaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Hele vubec nevim co tam uz je a neni a jak se to zmenilo.Ale na obvaz staci kliknout v menu pravym a ukaze se ti co s nim jde delat.Jinak dneska uz je Dayz spis o modech nez o tom co to bylo takze je hodne modu na ten mod.Nektery jsou celkem dobry a kdyz cloveka omrzi porad umirat tak si najdes vzdycky neco jinyho(nehlede na celkem dost map) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 ja hrajem na DayZRP je tam whitelist a potrebujes vediet dobre anglictinu, ale neviem ci tam je teraz otvorena registracia na whitelist... dost tazko sa tam dostava potrebujes tam napisat v anglictine pozadie postavy, nejaky pribeh, aby to malo aspo 1000 znakov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 resite hovna, najdi si server a zkoušej ;) na všechno musíš přijít sám, já jsem to nehrál půl roku... do 14 dnů budu mít snad novou grafárnu vyreklamovanou, tak pak dáme určitě :) mám i kámoše, co hrajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 ok pak písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Proc resime hovna?Dneska uz je Dayz uplne neco jinyho nez to bylo pred rokem.Predtim jsi se pripojil na jakykoliv server a mel jsi vsechny veci atd....dneska uz ma kazdej svuj privatni na kterym je XX veci jinak a kazdej ma svou postavu. Zalezi co chce hrat jestli jen Dayz jako bylo kdysi...a nebo to co se z nej ted stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 proc? protoze ot vsechno musi checknout sam. navic dayZ je víc dayZ než kdysi ;), upravuje se podle stendelonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterGames57 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Ach škoda že to nemám ským hrát.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.