PSPéčko Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Už se dlouhou dobu nudím a nevím která hra je nejlepší na PSP, abych si ji užil. Hraji závodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 ::::refresh:::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Uff to neum93 hledat na internetu nebo co? http://www.gamespot.com/games.html?platform=1024&category=Racing&type=games&mode=top&sort=views&sortdir=asc# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 umím ale potřebuji doporučit kdo nekdy nekdo hral a fakt ho zabavila na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Burnout, Gran Turismo, Midnight Club, MotorStorm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Podle mě nejlepší arkáda je Flat Out a nejlepší simulátor Gran Turismo a pak jeste dobra hra je MotorStorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 MotorStorm jednoznacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Midnight Club je skvělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 FlatOut :D Úplně stejný jak z PC+Motorstorm. Rozhodně se mi nelíbilo Grand Turismo na PSP. Na PS3 mnohonásobně LEPŠÍ. A nedoporučuji/nelíbilo se mi žádné NFS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Já jsem taky pro Motorstorm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 LOCK - mám vybráno motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Nechápu že si zvolit hru která je víckrát psaná já jsem byl spokojenější s flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 100 lidí - 100 chutí. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 FlatOut je asi nejzábavnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S double M Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Gran turismo 5 ated hraju NFS Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
After.LIFE Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 A já naopak byl/jsem spokojenej se všemi díly NFS... Ale taky myslím, že všechny závodní hry tu zmiňované stojí za košt.. Jen bych se vyhýbal Dirt 2, to mě nesmírně zklamalo, ale subjektivní názor no ;))) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Gran Turismo, Motorstorm, NFS Most Wanted a Carbon ostatní NFS mě nezaujali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.