Kapky Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Zdarec:) taky se připojuju k dotazu na nějakej patch k PES2013 - nevíte, nedělá se třeba PESedit i pro Xko nebo, je vůbec nějaká možnost dostat to do hry na X360? Mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Zkousel jste to nekdo vypalovat bez iHas vypalovacky? ..funguje to nebo tu je stejny problem jak u fify ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelH1982 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 jeto fakt hrozný.taky mě to naštvalo čekal jsem že to bude lepší.ale opak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 jde to někomu nainstalovat na hdd?myslim na flashlou mechaniku paleno přes ihas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Zkusim vam zodpovedet vase dotazy: Pes 13 by nemel padat na normalni palirne.Kamos ma obyc palirnu a pes mu nepada, fifa mu pada.Ty patche-jasne ze jsou-uz x let i pro xbox jsou patche na pesko co doplnuji vsechny veci(licence,kopacky,stadiony,dresy atd).Pes13 co jsem koumal ma vsechny licence krome anglicke ligy takze to je v pohode.Ale nejaky poradny patch vyjde podle me za nejakou dobu-prece je to chvilka co pes vysel.Uz ted je sice nejaky data pack 1.00 patch pro pes13 ale prej tam nic moc neni-jeste jsem ho nezkousel.Jinak staci dl googlu napsat pes patch a vzdy to neco najde.Nejznamejsi je stranka www.xbox360iso.com tam je vse.Staci se zaregistrovat a pak je to vase :) v sekci jtag/rgh -- download content jsou Dlc ale ty jsou jen pro jtag/rgh jelikoz na flashi nefunguji ale ten patch pro pes mi vzdy fungoval i na flashi. Pro ty kteri pisi ze pes je o nicem-tat to asi pes nehrali.Zkuste si zahrat tri zapasy pes13 a tri zapasy fify13 a pochopite ze fifa ma mozna lepsi animace a nejake pitkoviny ale co se tyka samotneho fotbalu,tak fifa nesaha psovi ani po kotniky.Vzdycky to tak bylo a taky asi zustane :-) Kdyz to rikal i tedka desetilety bracha od moji co hraval fifu12 ze ten pes je o hodne lepsi nez fifa ze je cely zivejsi a strasne se podoba opravdovemu fotbalu oproti fire,tak na tom asi nejaka pravda bude :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Nevíte prosím někdo, jak dostat data pack s dresy pro pes 2013 do hry? Mam rgh. Zkoušel sem to vkládat tradičně jako třeba auta do forzy, ale hlásí mi to poškozený soubor:-( Moc díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 ahojte chci se zeptat pujde mi pes 2013 s flashem 2.0 a dashem 15574 nikde sem zatim necetl jestli jo nebo ne nebo stli to nekdo zkusel na 2.0 flashydiky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 čau kluci, PSkáři prosí o radu XBOXáře..:) Nevíte kuwa někdo, jak v comunitě založil ligu? Nikdo si s tím neumí poradit...:blejt: Hra je letos super, ale to menu, hlavně to v comunity je katastrofa. Jinak PES forever.. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 nejak podrobne jsem to nestudoval, ale liga se da hrat jen v master lig..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 jj, uz jsem zjistil, že si letos v comunity ligu(turnájky) nezahrajem...:blejt: https://www.konami-pes2013.com/en/2012/10/data-pack-2-0-fix-and-availability-on-ps3-and-pc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Tady je odkaz na PATCH !! Je k tomu na youtube jednoduchý návod !! Všechno licencované včetně anglických stadionu :-) Stáhněte si verzi V2 a nemusíte mít ani žádný data pack od konami !! http://www.onlyproevolutions.com/2012/10/xbox-360-pes-2013-option-file-daymos-ope-v1.5-v2.html?fb_action_ids=2530852166740&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Tak jsem vse delal podle navodu a nejak se nedari. Jak mam udelat na USB tu slozku Xbox360. Kdyz USB naformatuju v xku na 512MB, tak v xtafu muzu vkladat, ale ve win se me ta slozka xbox360 neukazuje. Diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Tak jsem vse delal podle navodu a nejak se nedari. Jak mam udelat na USB tu slozku Xbox360. Kdyz USB naformatuju v xku na 512MB, tak v xtafu muzu vkladat, ale ve win se me ta slozka xbox360 neukazuje. Diky za radu... Xtaf vubec nemusis pouzivat !!! Prave je to jednoduche jako facka. Ano v DB naformatujes flashku na 512!!!! MB....... Ve win ta slozka xbox je zkryta,musis dat zobrazit skryte soubory a pak najedes do slozky a vymazes ty data 01 a 02 jak je ukazano na youtube a misto toho nahrajes ty soubory co jsi stahl.Das flash do xka a ve storage to z te flasky zkopirujes na Hdd xboxu a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Presne tak presne tak jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 vysel TU 2 http://www.xbuc.net/?details=PES%202013WE%202013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Ahoj, zdárek, Myslím, že dost lidí napadlo co mě, jen se neptalo :) Jak dostat do Flasleho xboxu 360 nějaký patch, který mi nainstaluje všechny licence,loga a názvy týmu jaké ve skutečnosti jsou? Hru mám na DVD, takže nechci nějak přijít o flash, to především,když budu nějakým způsobem instalovat patch. Nevím jestli existuje DVD na kterém už je rovnou nainstalovaný patch, nebo jak dodatečně naistalovat patch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 http://www.onlyproevolutions.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 No ale i já bych potřeboval pomoc při instalaci patche a je spoustu stránek na netu, ale žádný není srozumitelný ikdyž ho přeložíš do češtiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali8ali Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Hele, porad zkousim tam nahrat ten patch z te vyse uvedene stranky a nedari se nedari... Flashku si normalne zformatuju, v PESku mam data pack 2, se kterym by mel jit patch V2. Predtim jsem zkousel V1.5 a neslo mi to tam zkopirovat, ackoliv jsem vsechny soubory videl. Pak se to tam nejakym zahadnym zpusobem premistilo, ale neslapalo to, podle me kvuli spatnemu profilu. Na tech strankach jsem cetl, ze HDD musi minimalne 20GB, co je na tom pravdy? Jak muze velikost HDD ovlivnit funkcnost patche? Ted tam zkousim davat tu V2 - flashka je OK, v PC pak vidim data00 az 08, tak 01 az 08 smazu, prehraju tam tu 01 a 02, co jsem stahnul, ale pak v xboxu uz to opet nevidim. Nejaky rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Hele, porad zkousim tam nahrat ten patch z te vyse uvedene stranky a nedari se nedari... Flashku si normalne zformatuju, v PESku mam data pack 2, se kterym by mel jit patch V2. Predtim jsem zkousel V1.5 a neslo mi to tam zkopirovat, ackoliv jsem vsechny soubory videl. Pak se to tam nejakym zahadnym zpusobem premistilo, ale neslapalo to, podle me kvuli spatnemu profilu. Na tech strankach jsem cetl, ze HDD musi minimalne 20GB, co je na tom pravdy? Jak muze velikost HDD ovlivnit funkcnost patche?Ted tam zkousim davat tu V2 - flashka je OK, v PC pak vidim data00 az 08, tak 01 az 08 smazu, prehraju tam tu 01 a 02, co jsem stahnul, ale pak v xboxu uz to opet nevidim. Nejaky rady? Ja to delal u me na RGH i u kamose s flashem jak pisete ze mate vy a me to slo uplne v poradku na RGH i na flashi.Nahraval jsem ten option file V2 z www.onlyproevolution.com z zminovanych stranek a navod je tam na youtube flesku naformatuj v xku na 512 MB vymaz pak v pc ty dva soubory a nahraj misto nich ty dva co jsi s tahl se stejnym nazvem a pak v xku to zkopiruj je to v ton navodu tam jak stahujes ten option file... Je tam psane ze ten V2 ma problemy kdyz mas nahrane datapacky ale V1 prej jede i s datapacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 ja stahl data pack 2 a 3 jsem musel odemknout pres xm360 a pak to jede s patchem V3 final :o) ale zda se mi ze jsou vsechny tymy tezsi hur vyhravam na super star obtiznost co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 cojexm360? jakým postupem si to dělal ať víme kde děláme chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 čapu se vůbec když mám flash lt3,0 a hru nahranou na HDD, ale spoustím jí přes DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali8ali Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Ja to delal u me na RGH i u kamose s flashem jak pisete ze mate vy a me to slo uplne v poradku na RGH i na flashi.Nahraval jsem ten option file V2 z www.onlyproevolution.com z zminovanych stranek a navod je tam na youtube flesku naformatuj v xku na 512 MB vymaz pak v pc ty dva soubory a nahraj misto nich ty dva co jsi s tahl se stejnym nazvem a pak v xku to zkopiruj je to v ton navodu tam jak stahujes ten option file... Je tam psane ze ten V2 ma problemy kdyz mas nahrane datapacky ale V1 prej jede i s datapacky. Ted naposled jsem to zkousel s V3, ktera ma byt kompatibilni se vsemi data packy. Vse slo uplne v poradku - upravena flashka 512MB, smazat ty 2 soubory, nahrat ty z patche, do xboxu, zkopirovat (to trvalo docela dlouho) a pak ve hre se vubec nic nestalo. Chvili to nabihalo, ale nakonec prd. A mam tam data pack 1 a 2... Nemuze to byt vazne tou velikosti HDD? nebo nemusim mit postupne V1 -> V2 -> V3? Zkusim to jeste jednou s tou V2 a uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy1468625313 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Zdarec,jsou ty stadiony licencovany,ja mel verzi 1 a tam jsou jen napsane nazvy stadionu,jinak jsou stejne jak byli,jak je to u te druhe verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.