PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Prosím aby mi někdo poradil jak mám uložit psx hru crash bandicoot 1 v psp, protože teď jsem toho udělal hodně a nechci o to přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 pls o help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 ::::refresh:::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 No normalne jak na ps1 ne ? Ja hraju spyra z ps1 a normalne ukladam na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 prosím popis díky. nikdy jsem ps1 nemel. ale tu hru znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 No tak skus dat start a najit save game nebo neco takoveho nebo klik na tlacitko home a mrkni jestli tam neco neni ja jsem dlouhou dobu psx nehral takze ted nwm jak to tam presne je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crash2000 Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Crash Bandicoot mám na PSP a taky mám problém s ukládáním. Někdy se to uloží, když uděláš bonus a někdy (ale opravdu jen někdy) na konci levelu... Trochu divný, ale hra dobrá :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Pro tvou informaci - komentuješ dva roky starý topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crash2000 Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 AHA... :cry: ale to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.