wesick Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ahoj,doufam že to tu nikde není,ale chci se zeptat jestli by ste mě doporučili nejakej antivirus na android a jestli je vubec nutné ho mít.. díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 záleží, jak moc se v tom vrtáš a odkud stahuješ aplikace...pokud z PLAYe, není důvod antivira mít (teda, já ho nemám a žiju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Rozhodne jsem pro antivir, jelikoz Android se da zavirovat i pres sms/mms a pouhym surfovanim na mobilu. A nerad to rikam, ale i z GooglePlay se da stahnout vir xD Ja pouzivam AVG Pro a jsem spokojen (nejen ze mi tel kontroluje za chodu (instalace, prichozi zpravy, net), dokonce mi i pristroj hlida a v pripade kradeze se da i vystopovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ja jsem rozhodne PROTI antiviru. Android se po SMS nebo MMS zavirovat neda. Musis si tam nainstalovat sam appku (proto vzdy u kazde app vidis jaka pozaduje opravneni - aby ses pak treba nedivil, az ta aplikace bude posilat SMS nebo volat)... A cely Android se da zavirovat jen s root pravy (proto ale vzdy root prava potvrzujes). Takze suma sumarum? Na Android aktualne nejsou zadne skutecne viry, jen "skodlive aplikace" - ktery si ale kazdy musi nainstalovat a spustit sam. Co tedy staci? Stahovat overene aplikace a nemas se ceho bat. ... a proc ne antivir? Kdyz uz nic, tak uplne zbytecne vytezuje prostredky a zkracuje ti tak vydrz na baterie - coz je imho u mobilu dost podstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wesick
ahoj,doufam že to tu nikde není,ale chci se zeptat jestli by ste mě doporučili nejakej antivirus na android a jestli je vubec nutné ho mít.. díky za rady...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.