au! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Sem si ho trosku vylepsil : Chci mít tolik přání,kolik je na světě vody v mililitrech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nechci propadnout nic vic nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nechci propadnout nic vic nepotřebuju to bych taky nechtel to je dalsi me prani protoze skola je taky dost dulezita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Já chci mít NOrmální Mámu.. :roll: Ale to je asi to nejtěžší přání který se mi nesplní :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Po pravdě já si přeji od Mamky todle: http://skateshop.cz/doplnky/opasky-panske/0860161-WHT,nixon-trophy-kozeny.html Od taťky si přeji todle: http://www.pixmania.cz/cz/cz/597650/art/apple/ipod-classic-160gb-eerny.html A od ježíška si přeji aby bylo Slunce nesnáším sníh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ehm... takže... Milí Ježíšku nebudu tě zatěžovat přáním jako je tohle: http://www.amazon.com/Olympus-MR-500i-Digital-Player-Camera/dp/B0006TLR1G/ref=pd_bbs_sr_2/103-8203873-5053426?ie=UTF8&s=electronics&qid=1193582628&sr=8-2 které bych chtěl od taťky :Dnebo tohle: http://www.amazon.com/Panasonic-DMC-FZ50-Digital-Optical-Stabilized/dp/B000GHVZQ0/ref=pd_bbs_sr_1/103-8203873-5053426?ie=UTF8&s=electronics&qid=1193582745&sr=1-1 které bych chtěl od mamky:Da chtěl bych ti říct že všechno co si přeji je zdraví,aby se mi "spravilo" koleno,dobré známky ve škole,potom bych chtěl na léto sem:http://www.powderquest.com/t-resortlaslenas.aspx pak hodně štěstí,lásky atd a HLAVNĚ DVA PÁRY PLETENÝCH PONOŽEK:D:D Tvůj matwej:D PS:když mi tohle všechno přineseš tak slibuju že se budu učit,nic neudělám sestře až mi zase naformátuje 350GB HDD(skoro plnej:) )a nebudu zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 woko kdy je ta uzaverka? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ^^ 24.12.2007.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 me staci Infrastructura pro Monster Hunter Freedom 2 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Nějakou Nokii Nseries. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 kouzelníka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Zlatou rybku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Já bych si přál: Leťet rychlostí světla, Vidět 4. rozměr a zakřivení časoprstoru Potkat se s panem Einsteinem Být majitelem páteřní sítě internetu Mít kouzelnou moc Umět lítat (když ne to tak aspoň jetpack) Být jedna z hlavních postav z gta(na cheatovat si cokoliv) Žít šťasně a mít se dobře až dosmrti Aby byli všichni mí blízcí taky zdraví Rychlý auto a do něj pěknou babu K tomu proti jadernej kryt s vilou na bahamách to samý v Alpách, Austrálii, Americe, Evropě a Asii- - v každym městě:D A k tomu jedno PSP:cheesygrin: Děkuji Předem Ježíšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Já bych si přál: Leťet rychlostí světla, Vidět 4. rozměr a zakřivení časoprstoru Potkat se s panem Einsteinem Být majitelem páteřní sítě internetu Mít kouzelnou moc Umět lítat (když ne to tak aspoň jetpack) Být jedna z hlavních postav z gta(na cheatovat si cokoliv) Žít šťasně a mít se dobře až dosmrti Aby byli všichni mí blízcí taky zdraví Rychlý auto a do něj pěknou babu K tomu proti jadernej kryt s vilou na bahamách to samý v Alpách, Austrálii, Americe, Evropě a Asii- - v každym městě:D A k tomu jedno PSP:cheesygrin: Děkuji Předem Ježíšku Jak skromný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Jeste treti prani : chtel bych byt ve veznici fox river s Michaelem Scofieldem a plánovat útěk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Hmmm, vase plany jsou teda uzasne....:dozey: Jelikoz jsem ted ve tretaku, tak mi staci, kdyz prolezu do ctvrtaku a udelam maturitu....:love: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 mily jezisku....sem spokojeny clovek,mam holku,mam comp,mam psp, mam prachy(zatim :D) a nepotrebuju od tebe nic tak se nepokousej mi posrat zivot jak to umis kazdy rok s ponozkama,spodnim pradlem a naucnou knizkou o zaniku lisejniku islandskeho. timto ti dekuju ze nenavstivis muj domov a zkratis si cestu a pamatuj si jezisku jednu vec z meho userbaru: IF JESUS COMES BACK,WE`LL KILL HIM AGAIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Hm,vy jste teda hovada:) Hmm,tak ja si preju,aby byli natočeny další díly RD(vzdyt ma volnej konec) ,a nebo alespon film RD :lol: - bohuzel utopie +abych prolez prvak(prozatim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HULIcZZ Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 mily jezisku preju si fialoviho litaciho slona s vodotryskem a k tomu jedno simpsons slimko a nafukovaci auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Hm,vy jste teda hovada:)Hmm,tak ja si preju,aby byli natočeny další díly RD(vzdyt ma volnej konec) ,a nebo alespon film RD :lol: - bohuzel utopie +abych prolez prvak(prozatim) To si přeje hooodně lidí včetně mě ... Ale nepočítám s tím že se to splní :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Jezisku chci vod tebe hlavne dobry znamky, zdravi a kdyz prineses neco vic zlobit se nebudu hlavne na me zase nezapomen jo? Chápu že se ti teďka zdražili pohoný hmoty a ještě ti ty hov*da zdrazili jidlo, tudíž nemáš čím krmit soby, a o našich milích silničářích ani nemluvě, ale doufám že i přesto všechno vyjedeš, dík :lol: Ale hlavně sem ti chtěl popřát aby vymizeli ty tvý dva konkurenti (děda mráz a santa klaus) který uzavřeli kartelovou dohodu a ty si diky tomu ani neskrtnes :lol::lol::lol: no uvidime treba pristi rok už konečně zkrachujou, takže GOOD LUCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 co si opravdu přeju? přeju si jako správný herní fanda ať mám konzole co vyjdou v tom nejpestřejším měřítku, chci abych si našel dobrou práci a nemusel poslouchat ty keci toho arogantního týpka v práci co zadupává lidi do země a ti se ho bojí (naštěstí sem mu řekl svoje, tak mi neprodlouží smlouvu a tohle přání se mi splní), chci narazit na holku, je vcelku jedno jestli bude baculka nebo ne na tom moc nezáleží, hlavně když si s ním budu rozumět a takovou která ví co chce, dále chci ať už když zapnu zprávy, tak nemusím poslouchat zprávy typu: 25 letý muž ubil těhotnou ženu kvůli 7 tisícům, mladík na slovensku umlátil psa k smrti apod., dále by bylo taky fajn kdyby se změnili poměry v tomhle státě a když se pořád ohánějí EU (zdražuje se, zákony schvalují), tak ať se alespoň zvednou platy ....protože je to s tímhle čím dál tím horší, teda krom politiků, na nich a rodinách jde vidět že mají o peníze opravu nouzi.... Závěrem: to, co sám ovlivním se mi asi splní ale to ostatní jen těžko, protože tak to prostě je a budem se s tím muset všichni smířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Ja bych chtel tolik veci, ze kdybych si na vsecky mel vzpomenout tak zapomenu ty co sem rikal na zacatku. aale mel bych par nejdulezitejsich veci: I. nemit 4 z matiky :( II. aby mi to s mojou Leňulkou vydrzelo co nejdyl III. aby se netyraly zvirata :( IV. aby kazdy nemyslel enom sam na sebe a snazil se o Vanocich udelat radost ostatnim a ne enom sobe !!!!!!!!!!!!! V. chtel bych byt ten nejvetsi stistkar na svete... chtel bych mit ve vsem stesti!! hlavne skola zdravi vztah a penize :P VI. toe asi secko... jo a este vsem zdravi a stesti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 IV. aby kazdy nemyslel enom sam na sebe a snazil se o Vanocich udelat radost ostatnim a ne enom sobe !!!!!!!!!!!!! :evil: Právě si urazil moje ego, doufám že máš radost:!: :angry: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 No tak... som na rade. :-D 1.Aby som presiel aspon v prvom rocniku :D 2.Aby bol svetovi mier :D 3.Aby uz nebolo tolko ponoziek.. (witeks vie o co ide :D:D) 4.Notebook ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.