hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Ahoj chci jse zeptat v ponděli kolem 17:00 mi chlap na účet převedl peníze (on ma účet u KB ja u ČS) a dnes je čtvrtek a peníze eště nemám na účtě je to normální taková doba?? vždycky jsem měl peníze do druhého dne na účtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 neni, penize jsou vzdy do druheho dne, maximalne do tretiho (kdyz treba posila pozde v noci). At zkontroluje cislo uctu zda zadal spravne... pripadne... podvodnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Tak číslo účtu je správné a zaslal mi aji screen toho převodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 tak bud nemel penize na ucte, nebo nastavil splatnost buhvi na kdy a nebo si screen vyrobil ? :) Pripadne neco zvrtali v bance, ale to musi spis resit on nez ty... Kazdopadne pokud by to poslal jak mel bez komplikaci by si penize mel mit do druhyho dne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 OK díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Hele můžu ti poslatten screen?? jestli je to padělěk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 to ja ti nereknu, jen vim, ze udelat screen o platbe neni problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 je tam datum splatnosti 6.8 moje čislo účtu ale teť sem si všimnul že tam nahoře je napsano aktualně použitelny zustatek apod tím je všetně povoleného debutu 0.0kč co toje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 je tam datum splatnosti 6.8 moje čislo účtu ale teť sem si všimnul že tam nahoře je napsano aktualně použitelny zustatek apod tím je všetně povoleného debutu 0.0kč co toje? Že na tom účtu nemá peníze a nemá povoleno ani přečerpávání do mínusu, takže mu neměli asi co strhnout. Jak psal th0ca, peníze bys měl buď v úterý, max. ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Ok takže mě chtěl okrast díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 jaj to jsem napsal dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 jen pro přesnost, na převod z banky do jine banky jsou limitovány 3 dny........... to jestli je poslal nebo nee je druhá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Jo ale todle je už 4:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 jen pro přesnost, na převod z banky do jine banky jsou limitovány 3 dny........... to jestli je poslal nebo nee je druhá věc Musím tě trochu poopravit, protože v tomhle směru jsi zaspal dobu v roce 2009. Podle novely zákona o bankovnictví jsou banky povinné připisovat platby na účet příjemce nejpozději do 2 dnů (označováno jako D+2) a to v případě, že převod se uskutečňuje mezi dvěma rozdílnými bankami. Pokud jde o převod v rámci stejné banky, jsou povinni dokonce převod uskutečnit nejpozději následující pracovní den (označováno jako D+1). V praxi mohu potvrdit, že něteré banky to umí i rychleji a např. převody, které musejí uskutečnit za D+2 realizují v termínu D+1. Pěkně je to napsané a vysvětlené např. zde - http://www.mesec.cz/clanky/jak-dlouho-trva-prevod-penez/ ale stačí si v googlu zadat patřičný řetězec slov a podobných témat to najde tisíce. Dánvo tomu jest co mohly převody trvat 3 a více dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 díky za info, bral jsem to že to platí ještě dnes jelikož jsem nedávo převáděl s moji čs do jiné a byly to také 3 dny než se to příjemci připsalo,asi na to banky moc nehledí a nebo neznají novelizaci........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Hoši mám eště jednu otázku když mi dneska ráno chlápek převedl prachy (je u KB) tak budu to mít zítra na účtě?(jsem u ČS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Tak chlápek mi včera převedl peníze na účet a už je tam mám.Jiný chlápek mi poslal peníze v neděli a pořád je nemám na účtě(jinak zase má KB) tak nevím co stím je. Sry za dabl post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Od 1.1. 2011 jsou peníze ze zákona převedeny vždy do 24hod. (pracovní dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Jo tak to nevím co stím je posílal mi screen platby aji ten email o potvrzení převodu od jeho banky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Jak ti psali kluci, neměl tam peníze tak nebylo co převést, takže bych to viděl na promyšlený podvůdek, nebo ta platba nakonec odešla? Jestli ano, kontaktuj svého bankéře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 toto je zrovna jinej chlap ale taky má KB jdu volat na svoji banku a zeptám se jich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Při vkladu banka - banka to tam je ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crus1971 Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Jak ti psali kluci, neměl tam peníze tak nebylo co převést, takže bych to viděl na promyšlený podvůdek, nebo ta platba nakonec odešla? Jestli ano, kontaktuj svého bankéře. Peníze jsem posílal v neděli ráno a můžu Tě ubezpečit, že na účtu mám peněz dost. Rozhodně se nenechám nazývat podvodníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Romik locknito! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Peníze jsem posílal v neděli ráno a můžu Tě ubezpečit, že na účtu mám peněz dost. Rozhodně se nenechám nazývat podvodníkem. Mě ubezpečovat nemusíš, ubezpeči raději ty, kterým mají finance dojít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.