Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor: Warfighter


nepster

Recommended Posts

Medal of Honor: Warfighter

992323-bigthumbnail.jpg

Tato vcelku neznámá, pečlivě vybraná skupina vojáků je podřízena přímo nejvyššímu velení amerických ozbrojených složek (NCA) a do akce bývá nasazována v případech, kdy selhání mise nepřipadá v úvahu. Jsou to agenti Tier 1. Jsou to skutečné, živé, dýchající bojové stroje. Jsou to odborníci na používání násilí. Vydržují si je armády mnoha zemí z celého světa. Spojené státy jejich přesný počet tají, ale podle všeho jich mají několik set. Nová hra Medal of Honor Warfighter je inspirována elitní mezinárodní komunitou agentů Tier 1. Ti se na jejím vzniku také přímo podíleli. Zdejší příběh pochází z pera skutečných agentů Tier 1, kteří se účastnili různých zámořských operací. Hráči se zde ocitnou v roli těchto elitních bojovníků a využijí jejich jedinečných schopností k odstranění celosvětové hrozby. Čeká na ně mnoho skutečných prostředí zasazených do nejrůznějších oblastí z celého světa, v nichž se střetnou se skutečnými nepřáteli. Žádná hra nenabízí vyšší stupeň realističnosti než Medal of Honor Warfighter, který vychází 23. října 2012.

zdroj: medalofhonor.com

Jak už název napovídá, je tady pokračování hry Medal of Honor s podtitulem Warfighter. Hra pojede na revolučním enginu Frostbite 2 a k jejímu vývoji přispěli i příslušníci Tier 1. Pokud si hru předobjednáte už teď, získáte možnost přístupu k beta verzi hry Battlefield 4.

BETA VERSION GAMEPLAY:

Trailer:

8

Singleplayer trailer:

Multiplayer trailer:

Tak co těšíte se? Já jsem předchozí vydání MoH na PS3 dohrál už několikrát a nemůžu se dočkat pokračování. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Moje dojmy z bety : čekal jsem teda mnohem hezčí grafika když to sakra jede na frostbite 2 tak by to mohlo vypadat ale spíš bych to graficky přirovnal k COD.. ale grafika mi tak nevadí jako to že hra mi přijde jako uplně zbytečná hra která prostě musí vyjít,takhle v dnešní době vychází hry aby prostě vyšly.. Jinak je tam jedna mapa,je v noci takže možná proto je ta grafika taková jaká je ale to je fuk, mod nevím jak se jmenuje ale hraje se na body,celkem jde získat maximálně 5 bodů. Na mapě se vždy objeví místo kam jeden team musí položit bombu a druhý ho bránit,je to docela zábavné ale hraje se 10 v 10 a to je až moc takže stoho je zběsilá střílená , 8v8 by bylo optimálnější ale je to jen na jedné mapě takže těžko soudit jak to bude na jiných mapách hratelný.

Co se týče postav tak ve hře jsou teamy různých zemí, americká armáda,německá atd... takže všicni mají své vzhledy a dokonce dabing hned když sem slyšel mluvit poláky tak sem si říkal že je tam snad i česká :) ve hře je myslím 6 různých tříd ale mezi některýma sem ještě nenašel pořádný rozdíly ale asi tam nějaké budou jinak by to dělali zbytečně :D Co se mi nejvíc libí tak je tuning zbraní kterej vypadá pěkně a je tam i celkem dost možností tuningu zbraně ale to je asi tak jediný plus z bety.

Tak jak už sem tu psal tak hru asi kupovat nebudu,ten multák je takovje o ničem prostě vůbec nic novýho.

Jop a ještě se mi líbí killy tomahawkem ale to je asi tak vše :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rocko:jak jsem psal jinde frostbite 2 stou grafikou nemá moc co dělat.

Jiank správná přípomínka :

""Jinak je tam jedna mapa,je v noci takže možná proto je ta grafika taková jaká je""

V noci moc nevyniknou "shadery" které na vzhledu hry maji velkej podíl.řekl bych že mapy s dennim světlem na tom budou lépe.

nevíte jak to bude s online passem?jako u Bf3?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

grafika pekna destrukce super ale nikdy zadna hra nebude mit na cod

destrukce super? tam se o destrukci nedá ani mluvit! co sem hrál tak tam šlo snad zničit jen jakési dřevěné palety nic víc.. možná ještě nějaká flaška nebo podobná kravinka že by šla rozstřelit ale to už bylo ve hrách kdysi dávno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíc mě dostala hláška v MP traileru: ,,MOH má stejnou (né li lepší), grafiku než BF3".

Nejdřív byl frostbite2 exkluzivně pro BF3, pak i pro NFS a teď dokonce chtějí udělat hru, "lepší" než jejich slavné BF3 ?? EA jde snad jen o výhru nad COD.. BF3 už měl rysy cod, a starej moh ani nemluvě.. A Warfighter je COD, v podání frostbajtu dvě.. :)

V noci moc nevyniknou "shadery" které na vzhledu hry maji velkej podíl.řekl bych že mapy s dennim světlem na tom budou lépe.

A možná jen chtějí, aby jsme si to mysleli.. :D

grafika pekna destrukce super ale nikdy zadna hra nebude mit na cod

:D už super mario bros, z nintendo nes, pokořil COD..

Upraveno uživatelem canava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu v EA když maj takhle dvě hry který už pravidelně vydávají proč ten MOH není z jiné doby,tolik lidi čím dál víc naříká že by si rádi zahrály zase WW2 , vietnam a další tak je fakt škoda že ten MOH je něco co mě asi totálně mine,nevím proč bych ztrácel čas v multáku MOH když můžu hrát BF a COD..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím, na co MOH, když mám to samé v lepším? BF3 atp. vždyť to už nemůže ani nikdo kupovat, pustil jsem si tier 1 a ted warfighter dvě videa gameplaye, je to totožné skoro. Měli by přijít sněčím novým. Spíš třeba zapracovat na enginu, protože všechno už tu téměř bylo, teď to jen vypilovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Battlefield a Moh se nedají porovnávat protoze kazdá ta hra je o necem jiném, Battlefield je více o strategii a vetsích mapách,

Moh je zbesilá střílečka na mensích mapách,Ea se tímto snaží pokrýt oba styly.Od Frosbite2 je určen hlavně pro nadcházejcí generaci, a upřimě na té současne se už víc čekat nedá přece už je to celkem zastaralej Hw.Je celkem možny že Moh-W,Battlefield3,tuhle genraci zakončí,a pokračování bude na Ps4,x720,.já osobně bych si přál aby na next gen byla vetší vyváženost moderní války a 2 s.v.protože na součané generaci jsem si moc 2 sv neužil.Protože podle vyvojářu toho bylo moc z 2SV na ps2 :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

her z 2. sv. v. už podle mě moc nových nebude....už jich bylo mraky a už je to docela old school, řekl bych...

Doufám že na další generaci budou.Mraky lidi by si určitě taky přálo 2 s. v.

Když se to tak vezme MOH-W nepřinesl nic nového vetšina lidi to stejně kupuje pro Ml, ne pro příběh a singl.Takže Moh-w vnímám spíš jako Dlcéčko :D.Tak si říkám že bude brzo old school i moderní válka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu