skulldad Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Čau lidi, Potřebuju pomoct,když jsem měl v xboxu někdy flash (ale teď už nemám) můžu vyčíst cd klíč jen přes pc a sata kabel? Díky skulldad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 jaký cd key chceš cistit?? to sériové číslo máš na mysli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 No sériové číslo z mechaniky Díky EDIT:Ještě bych se chtěl zeptat de flashnout jen vecí x360USB PRO? nebo jestli jde vyčíst cd klíč jen timhle tim bylo by to jednodušší :)[h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 No sériové číslo z mechanikyDíky EDIT:Ještě bych se chtěl zeptat de flashnout jen vecí x360USB PRO? nebo jestli jde vyčíst cd klíč jen timhle tim bylo by to jednodušší :) Ještě je čas to někomu dát udělat, dokud je konzole naživu ....ne mě, komukoliv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skulldad
Čau lidi,
Potřebuju pomoct,když jsem měl v xboxu někdy flash (ale teď už nemám) můžu vyčíst cd klíč jen přes pc a sata kabel?
Díky skulldad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.