Rawmen Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 Ok díky moc, konečně odpověď na kterou čekám. Teď si to stahuji na jiném PC od jiného uploadera, protože jak jsem psal, zničil jsem 2 DVD už. Takže normálně to stáhnu, vybalím za raru, přes Xbox backup creator přepíšu ty topology data a pak to musím projet ABGX? Jak ho máš nastavený, já ho vůbec nepoužívám, takže nevím jestli mám použít návod co jsem tu někde viděl pro nastavení ABGX nebo se to zase změnilo a už se tam zase nastavuje něco jinak? Jinak já taky používám verbatimka a pálim 2,4x. btw: já myslel, že červená v ABGX je špatně. Citovat
skiz- u suck Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 přečti si návod v xbox tutoriálu, jak změnit topology data a jak to ověřit přes ABGX, tuším, že se nezaškrtává verify stealth passes, ale nejsem si jistý hlavně nejsem doma, takže přesně ti to neřeknu, radši si to přečti v tom návodu co je tu na forumu. Citovat
radek1993 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 nebyl by nekdo ochoten me vypalit sleeping dogs na lt2 prosim ? nemam ihas mechaniku dvd a postu bych zaplatil diky kazdemu kdo by byl tak ochotny ozvete se nekdo prosim Citovat
Rawmen Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 Tak už jsem to rozjel, velké díky uživateli skiz u suck. Zatím jsem to hrál jen pár minut, vypadá to dobře. Radek1993: V čem je problém? Já mám taky LT 2.0 ani nevím co ta ihas mechanika je a normálně jsem to vypálil. Citovat
radek1993 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 protoze jsem to zkousel a nejde me to bohuzel a navic mam jinej dashboard nez ty novejsi ... kdyz jsem mel dashboard jak ty rozjel sem to ale na ten dashboard co mam ted potrebuju ihas mechaniku Citovat
xvostokx Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 jinak- kde kupuješ dvdčka že tě stojí jedno 70,- :D jestli si to teda nemyslel za obě :D já kupuju verbatimky za 25 kč.. Citovat
Rawmen Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2012 No jedno stálo 35,-, teď jsem zjistil, že u nás ve vesnici (nejsme úplně malá vesnice s jedním krámem a jednou hospodou) je mají za 30,-. Jsem myslel, že je tu nemají, protože jsem se ptal minule a měli jen mínuska a jedno stálo snad 50,-. Citovat
skiz- u suck Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 Rawmen - nemáš vůbec za co, rád jsem pomohl. radek1993 - také nemám iHas vypalovačku a žiju, jakou máš verzi dashboardu? Pokud se nepletu tak by se ti měl updatnout, když dáš novou hru, která požaduje vyšší DB. jinak nevím, kde si to vzal, že na jiný DB potřebuješ iHas mechaniku, tu potřebuješ pouze na XGD3 hry, ale vypálíš to i normální bez úpravy jen to nemusí být tak spolehlivé Citovat
radek1993 Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 prave kdyz jsem mel dashboard jako vy slo me to tedkom mam ten nejnovejsi co je a uz to proste nejde drive me to taky slo problem je vtom ze vy mate nizsi dashboard jako ja proto vam to jde a me ne Citovat
skiz- u suck Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 a fungují ti jiné hry? Co ti dříve fungovali na starším dashi? jak je možné že máš novější než my? Citovat
radek1993 Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2012 ne ty hry co me drive sli me ted nefunguji myslim tim xgd3 hry ostatni jdou ja mam ted dash 155740 a ty mas jinej DB podle toho co pises to je ten duvod proc me to nejde a tobe asi jo Citovat
Jakub Javorek Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2012 Zdravím, má někdo podobný problém, že hru rozjede jen do prvního jakoby načítaní (jak se ukáže kdo se na tom podílel atd) a pak zamrzne celý Xbox? Mam Flash lt 3.0 a hru mi vypálili přímo v obchodě. Forza 4 fičí v cajku, ale ten Sleeping Dogs ne. Tak nvm co stim. Poradí někdo? Citovat
xvostokx Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2012 hru ti vypálili přímo v obchodě? WHAT? :D Citovat
Jakub Javorek Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2012 Je to takový krámek co dělá všechno no. :-D A k tomu flashi mi dali Forzu 4 a Sleeping dogs, jenže jede jen ta Forza :-( Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 Hm tak nevím...mám lt 2.0, updatnul jsem přes flashku na dashboard 2.0.14719, stáhnul jsem SWAG verzi Sleeping Dogs, pomocí Backup Creatoru jsem to upravil na lt 2.0 a vypálil jako vždy v ImgBurnu rychlostí 2,4x na Verbatimko...a pořád mi to píše "Unrecognized disc" a "disc is unreadable"...všechny ostatní xgd3 hry mi jdou, pomocí mp3 tricku je hraju i z hdd...pokud vím, tak jsem udělal vše jak má být, na live nechodím, silent update určitě nemám...má někdo nějaký nápad nebo radu? :) Citovat
dany_ Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 radu? ano doporučuji ti nechat si udělat RGH. Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 takovou odpoveď jsem čekal :D...ano, mám v plánu nechat si udělat RGH, ještě předtím bych ale rád zkusil rozjet Sleeping Dogs :) Citovat
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 radu? ano doporučuji ti nechat si udělat RGH. Myslím, že se ptal -DARK SPIRIT- na radu jak rozjet hru na LT-2. A čekal radu. Mě hra běží a dělal jsem to stejně jako on. Tvoje rada s RGH je celkem k h....... Citovat
chipomil Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 tak at zkusi title update a zrejme to nema vysmazeny na ihasce tak at se nediví ze mu to nejde jit to muze a taky nemusi Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 no ihascu fakt nemám, to bych měl jinak i lt 3.0...právě že jsem četl že by to mělo jít v pohodě s tím postupem, jak jsem psal výše...spoustě lidem to jde normálně právě, asi je to individuální no...zkusim ještě rozjet max payna, uvidim jak se bude chovat, každopádně je to zajímavý :) RGH si nechám udělat určitě v nejbližší době, doted mi šli hry v pohodě na lt 2.0 a na původním dashi, takže to bylo bez starosti, ale už předtím jsem si říkal, že až ty hry nepůjdou, nechám si udělat RGH a nebudu updatovat na lt 3.0 Citovat
xvostokx Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 RGH, taky jsem se s tim trapil, pak dal xbox na jeden den k xmodovi, mám od něj RGH a spokojenost největší :) Citovat
radek1993 Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 nevi nekdo kde se da sehnat ten title update na tuhle hru ? Citovat
dany_ Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 normálně je stahuju zde http://www.xbuc.net/ ale díval sem se a na sleeping dogs tam není. Citovat
Panev Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2012 Zdravím, má někdo podobný problém, že hru rozjede jen do prvního jakoby načítaní (jak se ukáže kdo se na tom podílel atd) a pak zamrzne celý Xbox? Mam Flash lt 3.0 a hru mi vypálili přímo v obchodě. Forza 4 fičí v cajku, ale ten Sleeping Dogs ne. Tak nvm co stim. Poradí někdo? Jo s tímhle jsme měl taky problém, vypálil jsme to znova a už to jelo v pohodě.....takže možná špatně vypáleno. Citovat
Lee77 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Odesláno Září 4, 2012 Tak už jsem to rozjel, velké díky uživateli skiz u suck. Zatím jsem to hrál jen pár minut, vypadá to dobře.Radek1993: V čem je problém? Já mám taky LT 2.0 ani nevím co ta ihas mechanika je a normálně jsem to vypálil. Rawmen a kdyz jsi to projel pres ABGX tak ti to tam vypsalo neco cervene? Me to totiz nic cervene nenapise, spis se mi dole napise verification failed coz je asi sneco spatne ze? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.