asad Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 ahoj,chtěl bych se zeptat,mám flash LT 2.0 a dash 2.0.14719 a chytil jsem na přelomu roku flag a tím pádem i silent update,má někdo zkušenost,jestli ta hra půjde po upravení na LT2? díky za radu a ještě,ta swag verze jde normálně vypálit nebo to je na rgh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Rawmen a kdyz jsi to projel pres ABGX tak ti to tam vypsalo neco cervene? Me to totiz nic cervene nenapise, spis se mi dole napise verification failed coz je asi sneco spatne ze? Sry už sem moc nechodím. Pokud si pamatuji, tak se mi objevilo i červené, jelikož jsem převedl na LT 2.0 Jinak zjištuji, že čím víc se na hru těším a čím víc DVD na ní zk*rvím, tím dřív mě přestane bavit, sleeping dogs už nehraji ani jsem to nedohrál a to samé Metal gear Solid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 mám to stjně, čím víc se na hru těšim tím víc jsem na ní zlikvidoval dvd a tím dřív mě přestala bavit.. čest výjimkám- skyrim, max payne 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Sry už sem moc nechodím. Pokud si pamatuji, tak se mi objevilo i červené, jelikož jsem převedl na LT 2.0Jinak zjištuji, že čím víc se na hru těším a čím víc DVD na ní zk*rvím, tím dřív mě přestane bavit, sleeping dogs už nehraji ani jsem to nedohrál a to samé Metal gear Solid. Hmm me sem tam nic cervene neobjevi ani kdyz tam mam topology data:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 A zkoušel si to vypálit jestli to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Chalani me to jede v pohode kdyz jsem to patchnul na LT 2.0(topology data klasika navod) a mam dashboard 14719,paleno truncated.Nevyhodilo to zadnou chybu behem celych 30 hodin ve sleeping dogs,ale spis mi delaji problem ti novi transformers fall of cybertron na lt 2.0 to po par minutach hodi chybu jako dragons dogma.Jinak sleeping dogs jasne best of mestska akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 A zkoušel si to vypálit jestli to funguje? Jo palil uz dvakrat, to me sere, behem paleni zadna chyba vsechno cajk tak nevim jestli je to tim ze se mi tam neobjevi ta cervena hlaska :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Ahoj,teď jsem dovypaloval a píše mi to disk nečitelný pro více info... zkonvertoval jsem to přes xbc,vložil jsem topology data,projel přes abgx a červeně mi napsalo first 12 second topology..,vypaloval jsem přes imgburn rychlostí 2.4 na verbatimko :( mám flash lt2 a dash v2.0.14719.0 díky za všechny rady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Bude tu dobrá osoba a vysvětlí mi jak dělat ty hack camery a minihry :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 hack dávej vždy kombinaci 1 2 3 4 a to,kde je chyba,zvedni vždy výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Nevite jestli to nekdo neprelozi do CZ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 čauky lidi uvažuji o této hře jak je to s mapou da se jet např. i mimo město?A da se tam taxikařit a vydělavat tim nějake penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Taxikařit se nedá a mimo město, ne furt si ve městě možna tak si můžeš zajet lodí na nějaký ostrov :D ale je to super hra ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 da se to srovnat z gta4 je tam take volnost,že si člověk muže dělat co chce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.