Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sleeping.Dogs.XBOX360-SWAG REGION FREE !

sharemans

Recommended Posts

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Rawmen a kdyz jsi to projel pres ABGX tak ti to tam vypsalo neco cervene? Me to totiz nic cervene nenapise, spis se mi dole napise verification failed coz je asi sneco spatne ze?

Sry už sem moc nechodím. Pokud si pamatuji, tak se mi objevilo i červené, jelikož jsem převedl na LT 2.0

Jinak zjištuji, že čím víc se na hru těším a čím víc DVD na ní zk*rvím, tím dřív mě přestane bavit, sleeping dogs už nehraji ani jsem to nedohrál a to samé Metal gear Solid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sry už sem moc nechodím. Pokud si pamatuji, tak se mi objevilo i červené, jelikož jsem převedl na LT 2.0

Jinak zjištuji, že čím víc se na hru těším a čím víc DVD na ní zk*rvím, tím dřív mě přestane bavit, sleeping dogs už nehraji ani jsem to nedohrál a to samé Metal gear Solid.

Hmm me sem tam nic cervene neobjevi ani kdyz tam mam topology data:(

Odkaz ke komentáři

Chalani me to jede v pohode kdyz jsem to patchnul na LT 2.0(topology data klasika navod) a mam dashboard 14719,paleno truncated.Nevyhodilo to zadnou chybu behem celych 30 hodin ve sleeping dogs,ale spis mi delaji problem ti novi transformers fall of cybertron na lt 2.0 to po par minutach hodi chybu jako dragons dogma.Jinak sleeping dogs jasne best of mestska akce.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,teď jsem dovypaloval a píše mi to disk nečitelný pro více info... zkonvertoval jsem to přes xbc,vložil jsem topology data,projel přes abgx a červeně mi napsalo first 12 second topology..,vypaloval jsem přes imgburn rychlostí 2.4 na verbatimko :( mám flash lt2 a dash v2.0.14719.0 díky za všechny rady :(

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu