Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

update dashboard v rgh

Recommended Posts

no návod jsem nějakou našel ale nechápu tohle Do složky Multibuilderu do /data/my360 umístíme soubory nanddump.bin a cpukey.txt kde ty soubory najdu

Co je složitého na pochopení na větě "měli byste mít od svého flashera" ? Toto máš mít k dispozici od svého autora RGH.Jestli nemáš (což je tedy velice smutné), můžeš použít postup v návodu od Tora na vyčtení alespoň aktuální nand a CPU klíče když máš prd.

http://console-forum.net/tema/139531-navod-na-aktualizaci-db-14719-programem-xebuild-gui-v-2-02

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

já tady ty návody a fórum čtu už druhej den a pořád tomu nerozumím. Mám problém s kinectem, pořád mi to hlásí, že mám updatovat, a prý to vyřeší update originál dashboardu. Protože mám RGH s vyšším dashem než originál. Alespoň tak mi to napsal člověk co mi ten RGH dělal, ale on je to spíš jen elektronik, kterej to dělal protože si to chtěl zkusit :-( ve FSD mi to píše FSD dash 2.2. Rev625 a kernel 2.0.14719.0 . Takže mi řekl, ať si stáhnu DB 14719 a nahraju ho do XBOXu. DB mám staženej, dal jsem ho na flashku, nějakým záhadným způsobem jsem se asi po půl hodině dostal do originál DB, ale když zasunu flashku, tak se žádnej update nespustí. Kde dělám chybu, jak spustím ten update? za každou radu budu povděčný :-(

Odkaz ke komentáři

V prvni rade potrebujes svoji puvodni vyctenou originalni nand (neupravenou) a cpukey. To ti urcite rad da clovek, ktery ti delal RGH.

Potom napriklad programem J-runner upravis svoji nand, na takovou co bude umet spolupracovat s Glitch boardem (napr. Coolrunnerem).

Vygenerujes si novou Nand pro Dashboard 15.574 (az ten resi problemy s Kinectem poradne).

Vygenerovany soubor s programu J-runner si nahrajes na flashdisk. Ten das do xboxu, ktery zapnes vysunutim mechaniky.

Najede ti tzv. Xell, ktery si sam zjisti, ze mas na flashdisku upravenou nand a neco bude delat. :)

Potom ti na konci napise, ze mas vypnout konzoli. Po vypnuti zapnes konzoli a voala, jede.

Kdyby jsi neco nechapal, tak napis SZ.

P.S.: Radeji se neptej proc ti nesel ten stazeny update. Kdyby ti nahodou sel, tak uz by jsi byl bez RGH.

Odkaz ke komentáři

No xmonde divil by si se, kolik autorů rgh ti soubor nand nedá, i ze zdejšího fora. Jak tak čtu zdejší diskuze, tak jsem měl asi dát xbox na rgh tobě, nebo ještě pár lidem co tady píšou. .....

Teď chci provézt upgrade dashboardu, jenže nemůžu, bo přes program nand flasher360 to nejde(program najede, ale ani se nehne), tak budu muset asi poslat xbox někomu na vyčtení nand.........

Odkaz ke komentáři

No xmonde divil by si se, kolik autorů rgh ti soubor nand nedá, i ze zdejšího fora. Jak tak čtu zdejší diskuze, tak jsem měl asi dát xbox na rgh tobě, nebo ještě pár lidem co tady píšou. .....

Teď chci provézt upgrade dashboardu, jenže nemůžu, bo přes program nand flasher360 to nejde(program najede, ale ani se nehne), tak budu muset asi poslat xbox někomu na vyčtení nand.........

Nevím jeslti mluvíš o tomto softwaru, ale pokud ti to nejde, zkus to ještě přes toto (normálně spustit v konzoli, Francouštinu na stránce ignoruj, program je v Eng )

http://www.logic-sunrise.com/forums/files/file/3217-nand-flasher-360-for-xbox-360-v120-by-trancy/

Zatím jsem neviděl, že by se tomuto softwaru nepodařilo dump vytvořit.

A mimochodem, nechce se mi věřit, že ti autor RGH dump tvé nand neposkytne, když ho slušně poprosíš

Odkaz ke komentáři

Tím programem to praávě nejde, spustím ho, ale jak je dole zelená přímka, tak zůstane zaseklá na začátku a ani se nehne, program se ale přitom nesekne, dám pak shutdown a to je tak vše. Už to tu někdo i psal, tak nevím. Flasher mi tvrdí, že zálohy nandu nedělá. Takže jediná možnost je nand z desky vyčíst.

Odkaz ke komentáři

Tím programem to praávě nejde, spustím ho, ale jak je dole zelená přímka, tak zůstane zaseklá na začátku a ani se nehne, program se ale přitom nesekne, dám pak shutdown a to je tak vše. Už to tu někdo i psal, tak nevím. Flasher mi tvrdí, že zálohy nandu nedělá. Takže jediná možnost je nand z desky vyčíst.

Tak zkus alternativní soft flash360 (najdeš na xbins v XBOX360/dashboards/Flash360)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu