Polda10 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Chci se zeptat, jestliže když si nechávám flashnout PSP na kartu. Má to nějakou svou vadu? Je například možné, že se mi program, který bude do karty vložen vymaže, nebo že bude zabírat nějakou paměť? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Na blbou otázku blbá odpověď. Vysvětli svůj problém více a přesněji. Flash na kartu? Flashuje se PSP né karta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Polda10 Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Já mám domluvený nějaký program na kartu, přez který budu moci hrát stažené hry. Otázka zní, jestli si budu moci nějako omylem tento program z karty vymazat a jestli tento program zabírá nějaké místo na kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Žádný program na kartu, přes který můžeš hrát hry už dávno není, kdysi se homebrew hry spoštěli skrze demoverze her, ale teď už dávno ne. Prostě si na kartu překopíruješ 6.60 PRO B10 (do PSP/GAME) podle návodu, spustíš PROUPDATER, který smázneš a necháš tam jen fastrecovery, přes který se ten CFW pak spouští (pokud vypneš PSP natvrdo) a ten zabírá jen pár kilobajtů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Polda10 Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 No, já mám PSP teprve pár dní, takže nemám vůbec ponětí, o čem tu mluvíš, ale Dík za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 No tady máš návod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 flashni si to sám, podle toho návodu to zvládneš v pohodě sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Zda máš psp pár dní tak si přečti topic pro začátečníky, je nelogické se ptát na rady když nevíš základy. Jako když chceš udělat dort ale nevíš co je to těsto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Polda10
Chci se zeptat, jestliže když si nechávám flashnout PSP na kartu. Má to nějakou svou vadu? Je například možné, že se mi program, který bude do karty vložen vymaže, nebo že bude zabírat nějakou paměť? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.