Sunfig Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2012 Ahoj, mám takový dotaz, vzhledem k tomu že scháním novou klávesnici, nebo spíše vím že už by se hodila tak jsem uvažoval že bych šel do Apple Keyboard CZ ve verzi NumLock a usb, ale problém je v tom, že mám běžný počítač s Windows 7 64Bit tedy non-apple-pc. Každopádně myslíte, či nejlépe používáte někdo klávesnici u Windows 7, ptám se zde protože nechci si přečíst jen že to jde, ale také jaké to je, zda třeba tlačítko od applu je plně funkční za 'Majkrosofťáckou vlaječku', přesný typ klávesnice je tento. http://klavesnice.heureka.cz/apple-mb110cz-a/ Citovat
solokaprik Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2012 používám ji a nemám žádný problém :-) Citovat
Sunfig Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2012 Remapoval jsi klávesy přes nějakej program? Díval jsem se na netu a dost lidí si remapuje klávesy jako DELETE , prtscr atp. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.