Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS Vita na Gamescom 2012 - novinky, hry..


javak810i

Recommended Posts

Zdravím. Po dosti odbyté prezentaci PS Vita na E3 2012 slíbila Sony, že se bude Vitě více věnovat na Gamescomu 2012. A určitě nejsem sám, když řeknu, že svého slibu dodržela. Takže, co nás a naše Vity čeká?

1) Firmware update 1.8 a (nejen) podpora hraní PS1 Classics

Nový firmware s číslem 1.8 dorazí 28. srpna a kromě podpory PS1 her (kde bude v začátku k dispozici kolem 100 vybraných titulů a další budou přibývat) přinese další funkce a vylepšení:

- Homescreen "Live Area" a některé další aplikace jako Hudba, či Video, půjdou ovládat tlačítky PS Vita. Nebudeme již odsouzeni pouze na dotykové ovládání

- Do aplikace Video přibude možnost rychlého přetáčení, nastavení rychlosti přehrávání a také replaye

- Vaše hudební knihovna se nyní bude umět synchronizovat s PS3 či iTunes

- Pod RemotePlay přibude funkce Cross-Controller, která z PS Vita udělá bezdrátový ovladač k PS3

2) Hra Tearaway

Studio Media Molecule (série LittleBigPlanet) přišla na PS Vita s novou IP Tearaway. Jedná se o "papírovou" 3D plošinovku, která bude plně využívat všech schopností PS Vita. Především dotykových panelů a gyroskopu. Více napoví trailer.

3) Hra Killzone: Mercenary

Že se Killzone dočkáme i na PS Vita bylo jasné od začátku, ale již nyní je to plně potvrzené a rozhodně se máme na co těšit. Vývojáři Guerrilla Games představili FPS akci Killzone: Mercenary pro PS Vita. Hra běží na enginu Killzone 3 a vypadá skvěle. Podívejte se sami.

http://www.youtube.com/watch?v=mHiUkN1ik_U

4) Hra Call of Duty Black Ops: Declassified

O Call of Duty na PS Vita se také mluvilo hned od začátku, avšak až do poslední chvíle jsme neviděli prakticky nic jiného, než logo. To se změnilo na letošním Gamescomu, kde byl promítán první trailer. Vývojáři Nihilistic Software (Resistance: Burning Skies) slibují "opravdový Call of Duty zážitek". Těšit se můžete na singleplayer kampaň dějově posazenou mezi prvním a druhým dílem Black Ops a na multiplayerový mód až pro 8 hráčů na 6 nových mapách.

http://www.youtube.com/watch?v=kBmAxmtAtOk

5) Hra Assassin's Creed: Liberation

Tato hra byla oznámena již na E3, ale až na Gamescomu byly k dispozici stojánky s jejím demem, takže máme možnost shlédnout první gameplay záběry. Hra by měla nabídnout otevřený svět, všechny známé možnosti a herní mechanismy předchozích dílů a až 12 hodin herního času.

6) Hra Need for Speed: Most Wanted 2

O této hře se v souvislosti s PS Vita moc nemluví, o to větší překvapení ale může způsobit. Vývojáři Criterion games, kteří stojí i za PC a konzolovou verzí hry tvrdí, že na PS Vita se můžeme těšit na všechny funkce a obsah a i na grafiku, která je prý na PS Vita skoro stejná. Sami se podívejte na sreenshoty.

post-11580-14687161209315_thumb.jpg

post-11580-14687161210979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem celkem nadšen, jak skvěle všechny ty hry vypadají. Teda až na Call of Duty. Nechápu, proč to museli dělat znova Nihilistic. Podle screenů a traileru to bude jen přeskinovanej Resistance, takže grafika na ♥♥♥♥♥, framerate na ♥♥♥♥♥, zvuky zbraní a množství obsahu taky. Ten Killzone vypadá 100x líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to call of duty,oni zbraně jsou stejné z BO1 co bylo na konzole a PC,prej tam bude 6 novejch map,takže zbytek nejspíš také z konzolové verze.Nevím, jak to dopadne,ale dle meho nazoru dobře,jelikož jiné FPS co se týče multiplayeru tu není,takže já to koupím.Jen nevím, kdy to vyjde, na xzone je září,jinde listopad,jinde až leden,fakt to nechápu.Za to LBP koupím s velkým nadšením,dřív mě to nebavilo,ale když jsem si to zahrál s kámošem ,tak mě to uplně uchvatilo,je to sranda :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, multiplayerové FPS je i ten Resistance... :D Ale hra jako taková celkem fail. Snad se trochu poučili. Každopádně multák 4v4 není nic moc, zvlášť u CoD. Kdyby to bylo alespoň 6v6... Třeba MoH:Heroes na PSP mělo mp pro 16 hráčů :D (pravda, byli tam cheateři), takže PS Vita by určitě zvládla víc hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu nechápu proč k vytvoření CoD zvolili nejhorší studio co Sony v soušasnosti má, a to ještě jeho "B" tým. Osobně jsem o té hře uvažoval (moje první CoD), ale pak sem se dozvěděl že to budou dělat ty patlalové z Nihlisticu, který nikdy nevytvořili žádnou dobrou hru. Měli to radši dát Bendu nebo komukoliv jinýmu...

Jak řikal javak tohle bude jen přeskinovanej Resistance, mizernej zabugovanej singl a ještě horší 4v4 mulťák...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No activisionu šlo vždycky jen o prachy,to je pravda...ale zase nedělejte předčasné závěry,viděls jeden trailer a už jsi negativni(četl jsem tvůj koment i na konzolistovi).Nelze hru soudit dle jednoho minutového traileru.Navíc je to první čistě multiplayerový titul ,proto věřím,že to tak zle nedopadne,i když těch 8 hráčů mě naštvalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Negativní nejsem kvůli traileru ale kvůli tomu kdo tu hru dělá. Trailer mě jen ujistil že to bude Resistance Burning Skies hadr. Jen tam možná bude míň bugů, měli na to přecejenom trochu víc času.

Většinou hry předem neodsuzuju ale tady je celkem jasný jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já to beru jinak, beru to jako prvni multiplayerové FPS,počkám si na multiplayer záběry a potom uvidím.Podle mě udělali špatný dojem kvůli těm naprosto stejným zbraním a taky tím,že bude mp pro 8.Nejvíc mě rozesmálo "all new 6 multiplayer maps".Kdo kdy viděl 6 map v CoD ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já to beru jinak, beru to jako prvni multiplayerové FPS,počkám si na multiplayer záběry a potom uvidím.Podle mě udělali špatný dojem kvůli těm naprosto stejným zbraním a taky tím,že bude mp pro 8.Nejvíc mě rozesmálo "all new 6 multiplayer maps".Kdo kdy viděl 6 map v CoD ? :D

Resitance BS: 4vs4, 6 map, zjednodušený systém perků a upgradů, 3 herní módy (Deathmatch, Team Deathmatch, Survivor)

CoD BO: D: 4vs4, 6 map, zjednodušený systém perků a upgradů, 3 herní módy (Deathmatch, Team Deathmatch, Kill Confirmed)

V čem přesně je to první multiplayerové FPS? Značkou CoD? :)

To už modern combat 3 na mobile má lepšiu grafiku ako CoD. Kedy konečne využijú potenciál PSVita.

AC: Liberation je zatím na dobré cestě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, deepthroat má prakticky ve všem pravdu. Podle tohoto hands-on http://blog.us.playstation.com/2012/08/16/hands-on-call-of-duty-black-ops-declassified-for-ps-vita/ to vypadá, že to bude vážně jen přeskinovaný R:BS s pár změnami. A Nihilistic je podle mě záruka toho, že to bude hnůj (stačí se kouknout na jejich ostatní hry). Je to škoda, COD je obrovská značka a kdyby udělali kvalitní titul na PSV, tak by to prodejům určitě pomohlo.

Takhle nezbývá než čekat na Killzone, ten vypadá mnohem lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu