adioflip Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Ahoj, mám dotaz. Mám exterák od AData a funguje skvěle, mám obsazeno asi 20 gb z 500, přesto pokud chci na harddisk nahrát hru na xbox apod. tak nemám problém, ovšem pokud chci nahrát film HD, který má třeba 5 gb tak mi vyskočí v počítači, že na to není na hdd dostatek místa. poradíte kde je problém ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Nemas ho zformatovany na FAT32 filesystem? Ten neumi soubory vetsi nez 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Nemas ho zformatovany na FAT32 filesystem? Ten neumi soubory vetsi nez 4GB jo, je to fat, takze staci naformatovat jako NTFS a problém zmizí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 mne jde o to, abych ho nestrcil do xboxu a kdyz dam ho nastavit jako xbox 360 hdd, tak aby mi z toho zase neudelalo fat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 xbox ti z toho udela fatx a jen 16gb pokud ho chces i na filmy tak naformatujes primarni cast pro xbox na fat32 a druhou cast na ntfs v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 primarni cast pro xbox a zbytek pro pc ? to jde ? muzes mi prosim dat strucny navod jak to udelat ? vis o xbox mi nejde, ale aby xex hdd viděl musí být s xboxem naformatovany a to mne stve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 primarni cast pro xbox a zbytek pro pc ? to jde ? muzes mi prosim dat strucny navod jak to udelat ? vis o xbox mi nejde, ale aby xex hdd viděl musí být s xboxem naformatovany a to mne stve... To není pravda, xexmenu (obecně RGH) vidí bez problémů FAT32.Xboxem naformátovaný (tj na xboxový formát FatX) být nemusí.To co ti tady radí je ať si vytvoříš na disku dva oddíly.První bude FAT32 (musí být první a primární, jinak ho xbox neuvidí) a druhý pak NTFS pro PC.V xboxu uvidíš pouze první FAT32 oddíl, v PC oba.Filmy si samozřejmě budeš dávat na oddíl druhý, protože FAT32 má limit 4GB na velikost jednoho souboru jak ti tu už nekdo radil.Na vytvoření využij třeba Easus Partition manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 To není pravda, xexmenu (obecně RGH) vidí bez problémů FAT32.Xboxem naformátovaný (tj na xboxový formát FatX) být nemusí.To co ti tady radí je ať si vytvoříš na disku dva oddíly.První bude FAT32 (musí být první a primární, jinak ho xbox neuvidí) a druhý pak NTFS pro PC.V xboxu uvidíš pouze první FAT32 oddíl, v PC oba.Filmy si samozřejmě budeš dávat na oddíl druhý, protože FAT32 má limit 4GB na velikost jednoho souboru jak ti tu už nekdo radil.Na vytvoření využij třeba Easus Partition manager. děkuji, vyzkouším ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Nebudu zbytečně zakládat nové téma , tak se zeptám tady. Můžou se na externí hdd ukládat savy , tak aby fungovaly ? Nebo je nutné ukládat pouze na interní pamět a origo hdd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=Ethan_Hunt=- Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Rest pokud hdd neni naformatovanej jako systemove zařízeni 16gb usb xbox 360 tak tam nelze ukladat savy behem hrani jelikož system ten hdd nevidi jako přídavne zařízeni ale jako neznámé zařízení !!! Ale pokud si chces ukladat savy na externím hdd ale na přídavném naformatovanem zařízení ktere si naformatujes v xbox 360 použij flesku hlavne neformatuj ten hdd 500gb jako přídavne zařízeni jinak ti budou padat hry behem hrani s hlaskou Fatal Crash Intercepted!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 aha , diky za odpoved. Já chtěl ten origo HDD prodat , ale takhle si ho asi nechám.... Protože na interní pamět se toho moc nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.