Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Exterák...

Recommended Posts

Ahoj, mám dotaz. Mám exterák od AData a funguje skvěle, mám obsazeno asi 20 gb z 500, přesto pokud chci na harddisk nahrát hru na xbox apod. tak nemám problém, ovšem pokud chci nahrát film HD, který má třeba 5 gb tak mi vyskočí v počítači, že na to není na hdd dostatek místa. poradíte kde je problém ? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

primarni cast pro xbox a zbytek pro pc ? to jde ? muzes mi prosim dat strucny navod jak to udelat ? vis o xbox mi nejde, ale aby xex hdd viděl musí být s xboxem naformatovany a to mne stve...

To není pravda, xexmenu (obecně RGH) vidí bez problémů FAT32.Xboxem naformátovaný (tj na xboxový formát FatX) být nemusí.To co ti tady radí je ať si vytvoříš na disku dva oddíly.První bude FAT32 (musí být první a primární, jinak ho xbox neuvidí) a druhý pak NTFS pro PC.V xboxu uvidíš pouze první FAT32 oddíl, v PC oba.Filmy si samozřejmě budeš dávat na oddíl druhý, protože FAT32 má limit 4GB na velikost jednoho souboru jak ti tu už nekdo radil.Na vytvoření využij třeba Easus Partition manager.

Odkaz ke komentáři

To není pravda, xexmenu (obecně RGH) vidí bez problémů FAT32.Xboxem naformátovaný (tj na xboxový formát FatX) být nemusí.To co ti tady radí je ať si vytvoříš na disku dva oddíly.První bude FAT32 (musí být první a primární, jinak ho xbox neuvidí) a druhý pak NTFS pro PC.V xboxu uvidíš pouze první FAT32 oddíl, v PC oba.Filmy si samozřejmě budeš dávat na oddíl druhý, protože FAT32 má limit 4GB na velikost jednoho souboru jak ti tu už nekdo radil.Na vytvoření využij třeba Easus Partition manager.

děkuji, vyzkouším ;-)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Rest pokud hdd neni naformatovanej jako systemove zařízeni 16gb usb xbox 360 tak tam nelze ukladat savy behem hrani jelikož system ten hdd nevidi jako přídavne zařízeni ale jako neznámé zařízení !!! Ale pokud si chces ukladat savy na externím hdd ale na přídavném naformatovanem zařízení ktere si naformatujes v xbox 360 použij flesku hlavne neformatuj ten hdd 500gb jako přídavne zařízeni jinak ti budou padat hry behem hrani s hlaskou Fatal Crash Intercepted!!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu