majkom Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 zdar, mam origos nhl 13, prave som ho nainstaloval a mam tam supisky este z leta, kde sa updatuje roster? teda, nie je to tak, ze EA sere na vsetko a roster ani neupdatlo? to si snad ani ea nedovoli,nie? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 musis do ea muj online nebo jak to tam je, a tam je upload soupisek, vyberes si ktere chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Ahoj. Mam dotaz ohledne online hrani nhl 13 Vzdy kdyz projizdim lobby tak vidim protihrace pouze z USA a Kanady, da se nejak ovlivnit kam vas xbox nasmeruje ? Aby se proste hralo evropany. Pripojeni mam od UPC a wifi modem. Jine hry mi hlasi NAT open tak nevim cim by to mohlo byt. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlina82 Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Zdar. Hledám lidi do EASHL (x360 - NHL13) V případě zájmu pište sem, na live nick KNAJPA nebo 734210199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 může mi někdo vysvětlit do se stalo s tímto fórem ?? takhle hnusně nepřehledný ? threaded view? PROČ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 tady máte taky nějaké nové soupisky http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-rosters/606019-tonics-opening-night-rosters.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 nemáte někdo soupisky s národními týmy na MS 2013? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 To si myslím, že si udělat sám bude nejrychlejší způsob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Soupisky mistrovství světa by nebyli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 Jak se dá prosím Vás nastavit střídání aby u počítače taky střídali lajny automaticky a nehrála jen první formace furt?? Díky nemůžu na to přijít, u sebe to jde před zápasem nastavit ale u počítače je to šedivý nejde to změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 prosimvas, jak mam vystrelit z prvni? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 prosimvas, jak mam vystrelit z prvni? diky Myslím že držet LT a střela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Myslím že držet LT a střela. Ja nahraju a pred tim nez se puk dostane k hraci tak dam pravou packu do predu a pustim a hrac pak vystreli, je potreba akorat vychytat ten timing kdy pohnout tou packou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Ja nahraju a pred tim nez se puk dostane k hraci tak dam pravou packu do predu a pustim a hrac pak vystreli, je potreba akorat vychytat ten timing kdy pohnout tou packou. Jo to nevím já z první nestřílím :)ale vím že když jsem nahrál a držel LT tak střela byla silnější tak jsem myslel že je to střela z první:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 cau, mam dotaz, hraju be a pro, draftovali me v prvni volbe, absolutne sem plnil stanoven cile (kolik golu, prihravet atd mit za sezonu) ale stejne me poslali na farmu. na farme daleko predcim pozadovany statistiky (npr chtej abych dal 12 golu a ja dal zatim 23) ale stejne me preradili do 3. utoku, pac prej moje STATISTIKY nejsou dobry...moc to nechapu, je to nakej bug nebo neco delam spatne? Nehraju uplne kazdej zapas, par sem jich simuloval, muze to bejt tak ze se do statistik tyhle zapasy nepocitaj? ciz by bylo padly na hlavu... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 ze simulovanych zapasu nemuze byt klasifikovana tymova hra a podobne (nemuzu si vzpomenout, co vse se hodnoti), hodnoceni hrace neni pouze o bodech, ale o tom, jak se zapojis do hry (prihravky, disciplina, hra telem, apod.)... zaverem: co nejvice hrat a snazit se ziskat, co nejvetsi znamky ze zapasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Ahoj lidi nevíte někdo jestli se dá ve hře změnit střídání formací u soupeře na automaticky?? U sebe to změnit jde aby se mi střídali lajny ale u soupeře mi hraje furt je první! docela mě to štve že se ty hráči netočí, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 celkem FAIL :D kdy se ti to stava? i behem hrani ted?... me se to podarilo u modu turnaje, ale nevim jak... kazdopadne bych zkusil zapas pres hrat ted a v nastaveni obnovil vychozi nastavení (pomoci Y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) Mám podobný problém hraju Be a GM a hraji pořád za stejnou formaci(i soupeř) nevíte jak to nastavit na normální? P.S 1, můžete mi někdo poradit jak se podepisuji hráče co jsou nechráněným hráčem? Mám pár smluv v týmu s tímto statusem ale nikde nemůžu najít jak je podepsat 2, ještě se mi nepodařilo vytrejdovat nějakého dobrého hráče, cokoliv jim nabídnu tak to není dobré(i když mají o toho hráče zájem) a víc hráčů nemůžu nabídnout kvůli max. počet lidí v týmu. Nějaké rady triky, tipy? :D Upraveno Červen 13, 2013 uživatelem mesyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 styl hry musí byt nastavený jako výchozí a pak by to mělo střídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 jak v onlajnu odvolam golmana behem hry, aniz bych musel lezt do menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 jak v onlajnu odvolam golmana behem hry, aniz bych musel lezt do menu? To je zbytečné stačí když nebudeš před koncem zápasu prohrávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roly30 Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Zdravim, nevíte jestli když koupim NHL 13 z bazaru bez passu, tak jestli se dá stáhnout normálně na PC někde soupisky a přes flashku dát do X360. Přes net už nehraju ale na soupisky ve Fifě a NHL si celkem potrpim. Live kvuli tomu kupovat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Když hraju Be a GM tak se mi ty hráči zlepšujou jako v fotbale? Např. talentovaný Nail Yakupov má 81, vyšplhá se na větší číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) ano zlepšují... je to jeden z úkolů GM vylepšit několik hráčů Zdravim, nevíte jestli když koupim NHL 13 z bazaru bez passu, tak jestli se dá stáhnout normálně na PC někde soupisky a přes flashku dát do X360. Přes net už nehraju ale na soupisky ve Fifě a NHL si celkem potrpim. Live kvuli tomu kupovat nechci. ano, jde to, uz jsem nekolik soupisek vlozil... nevyhodou je, ze nejsou prilis caste Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem heylool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.