adioflip Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Ahoj, nainstaloval jsem si freestyle dash pomocí poslední verze dash launch, hry běžely v pohodě a v pohodě se ukazovali v knihovně, jenže najednou se mi ukazuje jen max payne v knihovně a jinak žádný hry... jakoby na exteráku nebyly, jenže všechny hry tam jsou a i cesta k nim je uložena a zadána správně, jinak přes file manager se k nim člověk v pohodě dostane a spustí je bez problémů... hdd normálně funguje i na pc... zkoušel jsem i vymazat cestu k hrám a zadat ji znovu, ale stále se ukazuje jen max payne... poradíte ? díkes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Ahoj, nainstaloval jsem si freestyle dash pomocí poslední verze dash launch, hry běžely v pohodě a v pohodě se ukazovali v knihovně, jenže najednou se mi ukazuje jen max payne v knihovně a jinak žádný hry... jakoby na exteráku nebyly, jenže všechny hry tam jsou a i cesta k nim je uložena a zadána správně, jinak přes file manager se k nim člověk v pohodě dostane a spustí je bez problémů... hdd normálně funguje i na pc... zkoušel jsem i vymazat cestu k hrám a zadat ji znovu, ale stále se ukazuje jen max payne... poradíte ? díkes :-) V nastavení fsd dej "Delete data" a nech ho knihovnu nascannovat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 uz to funguje, ale samo od sebe to zacalo :-D nevím... nejakej bug ??? :-D hele muzu si v fsd nastavit obrazek pozadi jaky chci ? kam se to kopiruje ? a kde sehnat skiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.