adioflip Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 Ahoj, nainstaloval jsem si freestyle dash pomocí poslední verze dash launch, hry běžely v pohodě a v pohodě se ukazovali v knihovně, jenže najednou se mi ukazuje jen max payne v knihovně a jinak žádný hry... jakoby na exteráku nebyly, jenže všechny hry tam jsou a i cesta k nim je uložena a zadána správně, jinak přes file manager se k nim člověk v pohodě dostane a spustí je bez problémů... hdd normálně funguje i na pc... zkoušel jsem i vymazat cestu k hrám a zadat ji znovu, ale stále se ukazuje jen max payne... poradíte ? díkes :-) Citovat
xmod Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 Ahoj, nainstaloval jsem si freestyle dash pomocí poslední verze dash launch, hry běžely v pohodě a v pohodě se ukazovali v knihovně, jenže najednou se mi ukazuje jen max payne v knihovně a jinak žádný hry... jakoby na exteráku nebyly, jenže všechny hry tam jsou a i cesta k nim je uložena a zadána správně, jinak přes file manager se k nim člověk v pohodě dostane a spustí je bez problémů... hdd normálně funguje i na pc... zkoušel jsem i vymazat cestu k hrám a zadat ji znovu, ale stále se ukazuje jen max payne... poradíte ? díkes :-) V nastavení fsd dej "Delete data" a nech ho knihovnu nascannovat znovu. Citovat
adioflip Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 uz to funguje, ale samo od sebe to zacalo :-D nevím... nejakej bug ??? :-D hele muzu si v fsd nastavit obrazek pozadi jaky chci ? kam se to kopiruje ? a kde sehnat skiny ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.