Negto Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Ahoj, jelikož díky svému zdravotnímu stavu jsem tu poslední dobou nebyl a nemohl jsem se věnovat sekci na plno, rozhodl jsem se Vám to vynahradit. Sám vím, jak je těžké najít dobrou aplikaci nebo hru a proto se zde budou doporučovat. Vše co doporučím mám vyzkoušeno na Xperii Play. Budou to takové mini recenze i s hodnocením. Většina věcí bude zadarmo a když ne, dám Vám návod, jak je najít a nainstalovat. 1 post = 1 mini recenze. Seznam recenzí: Endomondo - Aplikace pro běhání a sporty Temple run - Oddychová hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Endomondo - Aplikace pro běhání Cíl aplikace: Neznám lepší sportovní aplikaci než endomondo. Má spoustu funkcí, které každý člověk co sportuje ocení. Měří uběhnutou vzdálenost, čas, spálené kalorie. Aplikace je vhodná i na kolo, nebo nabízí běhání intervalů. Anglického trenéra můžete vypnou a jen v klidu poslouchat písničky. Na android existuje více podobných aplikací, ale endomondo rozhodně vede. Existuje free verze a placená, kde cena se pohybuje okolo 130,-Kč .. Je to opravdu dobrá investice. Když jste studenti a nemáte peníze na vyhazování, není nic lehčího než napsat do googlu endomondo pro apk... Free verze: [Klik] Placená verze [Klik] Moje hodnocení: 9/10 Google play hodnocení: 4,6/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Temple Run - Oddychová hra Cíl aplikace: Jedná se o oddychovou hru s intuitivním ovládáním. Vašim úkolem je utéct z chrámu, kde za Vámi utíkají gorily, takže každá chyba může být osudová. Čím déle běžíte, tím je to těžší. Přibývá pastí a zrychlujete. Sbíráte žetony, za které si kupujete vylepšení. Super hra na zkrácení volné chvíle. Jako velké plus beru sbírání archievmentů, docela to hru oživí. Existuje i placená verze, která je o dost věcí obohacená. Free verze: [Klik] Placená verze [Klik] Moje hodnocení: 9/10 Google play hodnocení: 4,6/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 jen jsem se chtěl zeptat, ten Temple Run, vypadá zajímavě. Tak jestli ta free verze je nějak moc omezená? Třeba že je tam málo levelů nebo tak nějak? Nebo když si nainstaluji i tu free verzi tak budu moct v klidu hrát, bez jakýhokoliv omezení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obcansr Odesláno Únor 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2020 Dnes som objavil celkom fajn nadielku fps hier pre Android :) Tak davam do pozornosti https://vosveteit.sk/najlepsie-strielacky-pre-android-smartfony-v-roku-2020/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2020 Necro Lock:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts