Astaroth Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Zkousel uz nekdo Castlevanii Dracula X Chronicles,vypada to velice zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 mě to vubec nebavilo grafika pěkna přiběh ujde ale to ovaldani je trapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 mě to vubec nebavilo grafika pěkna přiběh ujde ale to ovaldani je trapne No nevim, ovladani je +/- stejne, jako u predchozich dilu;-) Nekdo psal na foru, ze se mu hra zda tezka, ale muj subjektivni nazor je, ze je to spis naopak;-) Co ovsem chybi hodne me, je RPG cast hry:-( V predchozich dilech se dala postava vylepsovat, vybavovat ruznymi kouzly apod. - toto je (alespon zatim) v podstate obycejna 2D chodicka:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 jde o to ze tahle "nova" castlevania je remake arkady Castlevania Rondo of Blood ktera nikdy nevysla v anglictine a tohle to ma napravit... akorat je to jedna z tech prvnich castlevanii ktere byly ciste arkadove... jedine + co se tam da najit je puvodni castlevania + psx verze symphony of the night ktera uz RPG prvky ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 podle mého je to vynikající kus, smekám před konami , tak krásná grafika a ovládání mi upllně vyhovuje, líbí se mi též hudba, příběh prostě castlevanijskej :D vybít zabít drákulu, já to dohrál za pár hodin když je něčeho remake tak to vždy ubere na obtížnosti, teda z mých zkušeností vyjma Final fantasy III na ds, tam sem se potil jako sviň :D zvlášť u bossů moje hodnoceni castlevanie je 90 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Já jsem teda spokojenej, protože jedinou Castlevanii, kterou jsem před tím hrál byla na videohrách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 já sem hrál skoro všechny castlevánie ale asi můj nejoblíbenější byl na sega castlevania bloodlines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ta hra je good,ale lepsi je simphony of the night. pls nemohli byste tady hodit nejaky starsi dily s emulatorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.