Psycho_Boss Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Ahoj, prosím o radu. Dnes jsem měnil HDD za nový a od té doby mi nejde kinect a zmizeli avatary. Dashboard mám 2.0.14719.0. FSD a ostatní věci fungují normálně. Furt mi to píše že to chce provést update, na live se nedostanu a když se snažim system aktualizovat znovu aspon přes flashku tak to píše, že mám všechno "up to date". Už nevím co dál... Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 4, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Pokud jsi měnil HDD, s tím starým ti zároveň "odešly" soubory updatu pro avatary a kinect, to proto ti to nejde. Je potřeba provést update dashboardu STEJNOU verzí jakou máš momentálně v konzoli nahranou a to tak, že si stáhneš ofic. soubor updatu dashboardu, dáš na naformátovaniou (FAT32) USB flashku a to v závislosti na přítomnosti dashlaunch v konzoli: 1) do složky $$ystemUpdate (v případě, že máš instalovaný dashlaunch) 2) do složky $SystemUpdate (v případě, že nemáš instalovaný dashlaunch) 3) pokuid si instalací dashlaunch nejsi jistý, zkus obě zmíněné možnosti Při nabootovaném dashboardu připoj USB flash s takto nahraným updatem do konzole a update by se ti měl sám nabídnout k instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.