NobodyAnswers Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 (upraveno) Tak jsme se dočkali oznámení dalšího dílu ze serie Metal Gear Solid s podtitulem Ground Zeroes. Tentokrát hra bude vydána na PS3 i X360. Pokud umíte anglicky, ZDE jsou dojmy od IGN. Upraveno Červen 6, 2013 uživatelem NobodyAnswers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 vypadá to luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Hlavne at ma Kojima trochu soudnosti a predhodi nam neco, co nesmrdi kopirakem, protoze po dohrani MGS4, jsem nabyl dojmu, ze vic v kruzich uz se pohybovat nemuze. Presto se porad jedna o mou oblibenou serii a proto doufam, ze se konecne toho odkazovani sama na sebe vyhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Vypadá to dobře,ale někde jsem četl že ten "Fox Engine" prý to mělo být na PS 4 bo co ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Grafika luxusní. To se mi nechce věřit, že to poběží na PS3 :-) A vyjít to má až v roce 2014 takže to už by mohlo vyjít spíš jako třeba launch titul pro PS4 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Září 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Právě že prý ne. Nějaký zaměstnanec Sony vyvrátil, že hra bude na next-gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Jo no, vypadá to luxusně, hlavně by hra měla být i na PC. Uvidíme, co přinese. Nemůžu se dočkat, až to přijde... takhle vypadající věc na PS3? MKAY? SHUT UP AND TAKE MY MONEY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Hodně mi to připomíná sandboxové Splinter Cell: Chaos Theory (můj nejoblíbenější díl v jeho historii). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Vypadá to úžasně. Pokud se dá tohle vymáčknout z nynější generace konzolí, pak další generaci nepotřebuji. Jinak na pc to být nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 jo má, má to bejt na pc, xko i na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 škrtl bych si to PCčko (zatím?) každopádně já další generaci konzole chci, to, že MGS GZ vypadá dobře neplatí pro zbytek her od jiných firem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 to bylo keců od Kojimy :-DD že bude dělat posledního MGS, ale jsem zase rád. Vypadá to dobře ale jen podle jednoho úryvku težko říci, jsem pak zvědavej na podrobnější info o příběhu. Poslední MGS 4 dobrý ale trošku zklamání, čekal jsem více. Rád bych aby se série vrátila k prvnímu dílu, žádné kamufláže apod. pak bohužel zase si budu muset sehnat PSko :-DDD tak jak kvůli č. 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Konami Sony nevlastní, pro mě je důležité, že to na PS3 vychází a jsem naopak rád, že to vydávají i na jiné platformy, pro mě je důležité, že se hra bude prodávat co nejlépe, takže budou vycházet i další díly. Říct, že by to mělo vycházet na PSka je krátkozraké. Svého ducha to snad neztratí, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Fox Engine = bude i na Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Březen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Z dnešní předváděčky na GDC jsme se dozvěděli bližší podrobnosti k novému dílu MGS V, který bude mít podtitul The Phantom Pain. Také zde ukázali nový trailer a chvíli z gameplaye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 krasavec, jinak potvrdilo se to co se o phantom pain tvrdilo vč. všech náznaků(jak rozebírali minutu po minutě trailer) ať už v nápise kde nakonci opravdu vyjede metal gear solid tak i ml. psycho mantys(byl cool) Těším se jak malej jarda, popravě čtvrtej díl mě moc nenadchl. U mě favorité 1 a 3, těším se na další infa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MardocCZ Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Tesim se jak malej parchant a ano v oficialnim prohlaseni bylo, ze sice hra byla testovana na PC avsak se o teto variante zatim neuvazuje a nema to bejt next-gen hra, takze PS3 se docka novyho titulu MGS. Gratz :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 menší info ground zeroes vs phantom pain: http://www.siliconera.com/2013/03/27/the-phantom-pain-and-metal-gear-solid-ground-zeroes-are-two-separate-games/ update 1 se mi moc nelíbí ... (TPP is definitely 360 and PS3 though) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MardocCZ Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 menší info ground zeroes vs phantom pain: http://www.siliconera.com/2013/03/27/the-phantom-pain-and-metal-gear-solid-ground-zeroes-are-two-separate-games/ update 1 se mi moc nelíbí ... (TPP is definitely 360 and PS3 though) Neverim, ze by to na PS3 nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Obe jsou na prezencni generaci konzoli. Myslim, ze je to same jako GZ= GT5 Prologue a pak opravdove MGS5= GT5. Jen skoda, ze anglicky daber David Hayter zatim neni potvzeny, jestli bude zase dabovat Snakea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 no potvrzen vypadá to spíše, že 99% nebude : jestli ne, nějak si to nedokážu bez něj představit :( ps. nalezeno na zahraničním foru, kde toto řešili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MardocCZ Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 to by byla škoda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Buď to tak bude anebo si z nás Kojima s Hayterem dělají srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 no v to doufám také, kojima umí dost lakovat :) bez davida by to nebylo ono zde ještě jedno prohlášení ale datum(na konci) vypadá také podezřele http://www.twitlonger.com/show/n_1rjhhf9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.