Fogzila Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 David Hayter,hlas novej generácie a nedabovať snaka?To by bolo podobné ako dante v novom DMC5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Tak bylo potvrzeno, že Big Bosse bude dabovat Kiefer Sutherland (24, Phone Booth, Touch, Confession). Mně tato volba nevadí. Sutherland je kvalitní herec a myslím, že roli zvládne velice dobře. Od 10:30 Kojima kecá o MGS. http://www.youtube.com/watch?v=jRvnyT1R8J8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 :tfuj: to je naprd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Co ten roh, co ma Big Boss na hlave, vypada to dost divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 skoda je to sice o zvyku ale na toto sa bude tazko zvykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 otazka zni libi se vam ten hlas a rozumi te mu nebo se vam libi jen ten hlas. Popravde Sutherland ma dobrou vyslovnost,takze z volbou jsem spokojeny. Jinak co bych asi neprezil nikdy by byl hlas u GoW:) MSG nemam problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Klucí, hrál už někdo z vás GZ? Mam par dotazů, jde někde zmenšit citlivost pohybu? Nedokažu se skoro hýbat pomale vždy mi pačka uteče do rychlého pohybu. A jde nějak lakat nepřatele za roh? Nikde jsem nenašel pisknutí nebo poklepani na předmět, prostě něco na zaujmutí pozornosi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 na pozornost jedině hodit prazdný zásobníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 zkus si zkalibrovat gamepad, popř. zkus jiný, s DS4 ovladačem je to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 (upraveno) MGS-PP - vydání je oznámeno na 1. září 2015 (PS4,X1,PS3/XBOX360) PC verze vyjde později. Zdá se, že po dokončení MGS-PP mistr Kojima opustí Konami. ( Každopádně must buy game ! V září běžně vychází i NHL, ale na to už asi nezůstane čas...fu EA. Doufám, že tu bude hodně lidí co mají MGS-PP v plánu pro co-op a multi. Uvažuji i o koupi MGS-PP na PC (jen pro multiplayer, mířit páčkama může jen sadista) :) koho MGS PP opravdu zajímá tak sleduje youtubera YongYea (www.youtube.com/user/YongYea) Singleplayer gameplay: Multiplayer gameplay: www.youtube.com/watch?v=61cqE53jbOc Upraveno Duben 10, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 tak pc verze nema zadny termin,jen steam ma info,ze mozna nekdy bude http://store.steampowered.com/app/287700/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 tak pc verze nema zadny termin,jen steam ma info,ze mozna nekdy bude http://store.steampowered.com/app/287700/ YongYea uvedl, že by PC verze měla vyjít cca 14 dní po vydání hry pro PS4/X1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Zhlediska,ze steam a amazon nevi,jestli vubec bude,tak tomu moc neverim,ze to bude 14 dni. Buhvi jestli tu PC verzi po vydani nebude delat jiny tym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Su info,ci bude Phantom Pain obsahovat aj Ground Zeroes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Su info,ci bude Phantom Pain obsahovat aj Ground Zeroes? ne, Ground Zero bylo bráno / vyšlo jako samostatná hra, preqeul pro PP. Za zakoupení GZ máš pak v PP získat pár výhod. http://www.techtimes.com/articles/38808/20150311/konami-reveals-metal-gear-solid-v-save-data-transfers-and-bonuses.htm - podmínka je dohrát GZ a převést SAVE GAME do PP - pak máš možnost si dát do základny vězně co jsi zachránil - odemkne se ti Sneaking Suit - můžes se vrátit do Omega Campu kde půjde získat ještě něco navíc - za předobjednání GZ si ještě mohl získat bonus (kód) pro PP http://www.vg247.com/2014/03/06/mgs-5-ground-zeroes-pre-orders-include-bonus-mother-base-staff-for-phantom-pain-idroid-app-detailed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Sběratelská edice vypadá luxusně. Jsem zvědav jestli bude i v ČR: http://www.polygon.com/2015/3/4/8148399/metal-gear-solid-5-release-date-phantom-pain-collectors-edition MGS-PP PS4 edice http://www.techtimes.com/articles/37508/20150305/konami-outs-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-playstation-4-special-edition.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 jsi evidentne velky fanousek to se mi libi. Doufam,ze to budes hrat na PS4, dal bych rad Co-op po dohrani story line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 jsi evidentne velky fanousek to se mi libi. Doufam,ze to budes hrat na PS4, dal bych rad Co-op po dohrani story line Je to jediná hra, u které jsem si koupil i starší díly. Kdysi jsem se dostal na PS3 k MGS4 a říkám si co to jako je, jak může být hra tak dobrá, dospělá, promakaná ? Pak vyšla MGS HD kolekce a to už jsem byl úplně v pasti :) Ale zas se moc neorientuju ve světě MGS (teda ne profi). Jsem nadšenec ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 naprosto v poradku, me dostalo,kdyz jsem hral prvni dil a vojaci,kdyz nevedeli,kde jsem tak mi hodili do me skryse granat pro jistotu,tak jsme vedel,ze tuhle serii budu milovat. Tento dil bude posledni pod Kojimou,takze dohrat na platinu a poznat vsechny secrety bude povinnost i kdyz pocitam vyzva 10/10 ranked Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Přehled co která edice MGS Phantom P. bude obsahovat (všechny verze) http://www.konami.jp/mgs5/tpp/en/products/privilege.pdf PS3 a PS4 edice včetně obrázků http://www.konami.jp/mgs5/tpp/en/products/index.php5 Steam verze vyjde opravdu až 15.9.2015 tj. o 14 dní později než verze PS a Xbox. Jsem na opět na vážkách zda PS4 nebo PC verzi ... přece jen to zas bude na PC vypadat líp a 60FPS + MSG online u mě na gamepadu moc nepřichází v úvahu ... Ale kdo to vydrží 14 dní že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 konzole porty jsou od kojimy,pc verze uz bez nej. Pravdepodobne to nebude mit zadny vliv,ale clovek nikdy nevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 E3 2015 gameplay, 40 min, full HD/60fps tohle je prostě dobrej rok pro hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Toto sa rozhodne oplatí kúpiť.Akurat som dohral ground zeroes a neviem sa dočkať eštte viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Nemůžu si pomoct, ale tunel se pro mgs hodil víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 dneska už jsem to nevydržel, po všech videích ze hry, informacích jak ve hře fungují principy, věci z běžného života .. reakce stráží na to že přestane hrát hudba, atd. je toho moc ... jsem se rozhodl poprvé v životě koupit hru jako sběratelskou edici ! :) Navíc má hra být na PS4 1080p/60fps, takže není třeba se rozhodovat mezi PS4 a PC verzí. MGS prostě patří na Playstation. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.