Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Veřejná beta nové verze podzimního Dashboardu


pcermis

Recommended Posts

Nazdárek tak sem se zeregistroval a přihlásil jako beta tester nového dashbordu který je plánovaný na podzim. Doporučuji všem udělat to samé je vážně dobrý celá operace trvala cca 20 hodin ikdyž vyhrožovaly až 5 dny. Ale jelikož otom nesmím mluvit tak jednoduchá věc jak zjistit o tom více je zargistrova se taky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý software včetně dasboardu do Xboxu prohazí od začátku až do konce kdy si to každý stáhne do svého xboxu předchází několik stadii. Jě nějaký začátek první použitelnejší verze tak té se říká alpha verze jako první mnoho chyb mnoho nedodělků ráná fáze vývoje pak je třeba aplha jedna,dva,tři,... když už to začíná mít konkretní obrsy tak to přejde do neveřejné beta verze která zasemůže mít x verzí když už to má dělá co to dělat má tak vyberou hrstku lidí takzvné beta testery a tem poskyytnou verejnu beta verzi což je verze tešně přez verzi finální ta má taky několik verzi a tyhle testěří jí mají proto aby v odhalyly všechny chyby které oni nenašly. A v okamžiku kdy vychazí veřejná beta tak finální verze už je na spadnutí. Tak doufám že jsem ti to popsal dostatečně podrobně abys pochopil co je beta verze programu. Nebuď linej trošku proštrachej net a vše se dozvíš :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu