Dupenka Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Můžu provést formát HDD, když mám RGH? Savy a profil mám na 512MB vnitřní paměťovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Můžu provést formát HDD, když mám RGH? Savy a profil mám na 512MB vnitřní paměťovce. Ano, pouze si potom budeš muset doinstalovat soubory kinectu a avatarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Muset, tzn., že i kdybych nechtěl tak bych musel nainstalovat ty dvě věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 No nemusíš, ale pak by ti nefungoval kinect a avatary bys měl jen šedé postavičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.