Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Začaly vytvářet 3 druhy kabelů a chtěl bych vědět jestly už stim někdo máte nějaké zkušenosti a jestly náhodou netušíte kdy vyjde u nás ten 3 kolíkový kabel jelikož v playcentru také moc nevědi nato že tam mají daný zítřejší termín vydání.... ale prý ten 5 kolíkový dnes dostaly ale na normal televizi určitě asi nejde ne? Jelikož nemám 3 vstupy na obraz a 2 na zvuk:) Vyznáte se vtom někdo pořádně abych měl co nejvědší info... Jinak viděl už někdo slima na televizi? myslíte si že je hodně rozdílný obraz z psp na 50hz a 100hz televizi ? TV AV KABEL SLIM PSP (TV OUT PSP-2000) Popis : Kabel pro připojení nového PSP Slim (PSP-2000) k TV přes AV vstup » kvalitní pozlacené konektory » délka kabelu 2m TV COMPONENT KABEL SLIM PSP (TV OUT PSP-2000) Popis : Kabel pro připojení nového PSP Slim (PSP-2000) k TV přes komponentní vstup » kvalitní pozlacené konektory » délka kabelu 2m TV COMPONENT KABEL SLIM PSP SONY Popis : Oficiální SONY komponentní kabel pro připojení nového PSP Slim (PSP-2000) k TV přes komponentní vstup » tento kabel umožní sledovat videa, fotky, přehrávat hudbu a samozřejmě hry na TV » kvalitní pozlacené konektory » k přehrávání her je zapotřebí TV s podporou progressive scan OFFICIAL COMPONENT TV OUT CABLE FOR PSP SLIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Zajimave , a nevite jestli to jde zapojit i do tech starsich typu televizi ?? Mame sony ale je uz docela stara ... Neznate nekdo podminky pro pripojeni pspecka na telku ?? dikys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 no podle mě ti pojede stejně jako mě na těch 3 kolíkách to jsou ty základní to mají ty základní televize se skus podívat bud dopředu nebo dozadu na tv kolik tam máš vstupů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 existuje konektor do kterého se dá zapojit ten component a pak do TV pres scart, ale kvalita nebude jako na HDTV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Myslím si že stejně na klasickej tv to bude vypadat děsně a 100hz tě nezachrání.Takže jedině lcd nebo plazma a ty maj standartně component vstup.Je to jako s PS3-k němu musíte mít taky lcd nebo plazmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 no jasně to jsem si myslel taky čekám že to na normal televizi bude vypadat otřesně ale co se dá dělat stejně si to tam rád zahraju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jasně.Dej vědět až to budeš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 to je jasné zejtra se tam běžim zeptat jestly už ho maj a v nejhoršim ho mám předobjednanej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 To je super.Doma mame 1plazmu a u mne v pokoji lcd tak se tesim az budu parit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malchys Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Myslím si že stejně na klasickej tv to bude vypadat děsně a 100hz tě nezachrání.Takže jedině lcd nebo plazma a ty maj standartně component vstup.Je to jako s PS3-k němu musíte mít taky lcd nebo plazmu. ja si zase myslim ze to bude na vsech televizich vypadat stejne, protoze i ta nejhorsi televize ma rozliseni 640*480;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 ja si zase myslim ze to bude na vsech televizich vypadat stejne, protoze i ta nejhorsi televize ma rozliseni 640*480;) to je taky pravda na všech televizích bude asi stejně vypadat to hraní her na psp přes televizi jelikož to má malé rozlišení ale jinak fotečky na tv a ty vizualizace a filmy vypadají lépe na LCD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 NO přes ten kabel na 3 kolíky nelze hrát pozor!!!!!! koupil jsi to můj kámoš a je nešťastnej ten na 5 kolíků nevím ale brzy bude i na S-video a naněm jede vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jj hry na AV kabelu nejdou...jen XMB Menu (Mp3, filmy)...na "5-ti kolíkovým" jde vše.... vyžaduje ale na TV progress scan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 NO přes ten kabel na 3 kolíky nelze hrát pozor!!!!!! koupil jsi to můj kámoš a je nešťastnej ten na 5 kolíků nevím ale brzy bude i na S-video a naněm jede vše cože vážně to je blbost jaktože to přes něj nejde přes všechny by to mělo jít vždyt právě ten 3 kolíkovej je na normal televize takže jako pokud nemám lcd televizi ak si jako nezahraju jo? jj hry na AV kabelu nejdou...jen XMB Menu (Mp3, filmy)...na "5-ti kolíkovým" jde vše....vyžaduje ale na TV progress scan To znamená že z 5 kolíkem to na normal televizi nerozjedu ? když tam mám jen 3 ty základní sloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 No ja si pockam na ten S-VIDEO kabel , protoze moje telka progresivni scanovani nezvlada :( Po skusenosti s trikolikovym compozitem na ps2 do nej nejdu ani za prase To znamená že z 5 kolíkem to na normal televizi nerozjedu ? když tam mám jen 3 ty základní sloty Ten komponentni petikolikovej kabel zapojis pres redukci na normalni tv ale je ti to stejne k hovnu kdyz ti tv nepodporuje progresiv scan :) Jedina moznost jak si zahrat hry na normalni tv je pockat na ten S-VIDEO kabl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ano přesně tak taky na něj čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 No ja si pockam na ten S-VIDEO kabel , protoze moje telka progresivni scanovani nezvlada :( Po skusenosti s trikolikovym compozitem na ps2 do nej nejdu ani za praseTen komponentni petikolikovej kabel zapojis pres redukci na normalni tv ale je ti to stejne k hovnu kdyz ti tv nepodporuje progresiv scan :) Jedina moznost jak si zahrat hry na normalni tv je pockat na ten S-VIDEO kabl a netušíš kdy ten vyjde ? myslíš tenhle kabel ? Ten by měl zaručeně jed na normal TV i z hrama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Tak to teda nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malchys Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 ja si zase myslim ze to bude na vsech televizich vypadat stejne, protoze i ta nejhorsi televize ma rozliseni 640*480;) tak sem splet;) DarkAlex udelal homebrew aplkaci kera pouziva rozliseni jako DVD, tady to mate:) a osobne si myslim ze az se ty kabely poradne rozjedou tak nekdo udela plug-in kerej zaridi to ze bude uplne jedno kterej mas kabel a na vsech pude vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Já můžu nabídnout 3 druhy - na normal tv (3 kolíky), na normal tv + S - Video a na normal tv a HDTV dohromady - všici tři druhy - vyberete si? Pište na icq nebo pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 myslíš tenhle kabel ? jj je to on, ale zajimalo by me k cemu je tam ten treti cinch... ze by video cinch pro xmb, music, videa atd. ... a S-Video pro hry?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 a netušíš kdy ten vyjde ?myslíš tenhle kabel ? Ten by měl zaručeně jed na normal TV i z hrama... [;239003']jj je to on' date=' ale zajimalo by me k cemu je tam ten treti cinch...ze by video cinch pro xmb, music, videa atd. ... a S-Video pro hry?...[/quote']hele weste, tohle S-Video a to vypadá nejak takhle http://z.about.com/d/hometheater/1/7/C/9/svideo2.JPG a neni to cinch. A když chceš hrát hry na staré bedne musíš mít Component AV + scart konektor, do ktereho se to zapojí a pak to pujde, anebo ješte D-Terminal :) tak už sem to našel, http://www.alza.cz/redukce-hama-3-x-cinch-na-scart-celokovova-d79533.htm stímhle si zahraješ i na staré televizi :) taky to budu asi kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 hele weste, tohle S-Video a to vypadá nejak takhle http://z.about.com/d/hometheater/1/7/C/9/svideo2.JPG a neni to cinch. A když chceš hrát hry na staré bedne musíš mít Component AV + scart konektor, do ktereho se to zapojí a pak to pujde, anebo ješte D-Terminal :) ja nemyslel tenhle kolik, ale ten treti cinch, ten zlutej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 [;239222']ja nemyslel tenhle kolik' date=' ale ten treti cinch, ten zlutej...[/quote']no jasně prostě tenhle weste potřebujem nebo alespon já ale myslim že ta tvoje bedna to má taky tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 no jasně prostě tenhle weste potřebujem nebo alespon já ale myslim že ta tvoje bedna to má taky tak... ee, ja budu potrebovat redukci na scart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.