TOMMY1468626985 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Ahoj prodam hru sleeping dogs originalka nova jen rozbalena pod 550 nejdu kolik date poslu na dobirku po domluve-nejde mi na pc-stala850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Ak si raz použil Steam kľúč (čo si urobil, kedže si to skúšal), už ho nikto nepoužije, teda hra je bezcenná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 A kde píše, že je to Steam klíč? :) píše: ,,originalka nova jen rozbalena,, a ,,poslu na dobirku,, - digitální kopii hry asi nerozbalíš...(nejde z ní ta vůně :cheesygrin:) a neposleš. Určitě se jedná o krabicovou verzi. BTW: Nemám zájem, jen jsem reagoval na uživatele Pr3dator. EDIT: Na Steamu je i přímo demo této hry, takže kdyby byl rozumný, tak před koupi na Steamu si zahraje právě to demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Tu je fotka mojej origanalnej krabicovky: Neboj sa, bez overenia, by som mu nekazil business. ;) Keď to vložiš do mechaniky, nainštaluje sa Steam a ďalej sa inštaluje cez neho, takže bez Steamu to ani nenainštaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 jakou mas konfiguraci pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 OK, sorry, nevěděl jsem, že i tato hra vyžaduje Steam (nepožaduje to nějak víc a víc her?), takže to je vlastně na principu jako Saints Row 3 (snad i Skyrim?), po první aktivaci už tedy zřejmě (určitě) nelze hru znova aktivovat na jiném účtě. Já se s tímto typem nesetkal, hry právě přidávám do knihovny digitálníma klíčema - ne takhle, takže moje chyba. Myslel jsem, že ty hry co znám jsou jen vyjímky ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 jakou mas konfiguraci pc ? Intel i5 prvej generácie quad-core 3GHz, ATi Radeon HD5850, 8GB RAM 1333MHz a SSD. Je to 2 roky stará zostava, vtedy to bolo to najlepšie čo bolo (okrem cpu, ale tá i5 je primeraná k GPU), teraz to stačí na stredné detaily s AA, alebo max bez AA. Prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Jen pro informaci , děkuji. Hra uz je prodaná takze nic ale stejne vsem dekuju za prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.